Ministrul Educației, despre mesajele indecente ale lui Alexandru Cumpănașu: "Reprezintă un factor disturbator"

Ultima actualizare:

    Alexandru Cumpănașu, discurs halucinant, în fața unor minori Sursă foto: Arhivă Click!
Alexandru Cumpănașu, discurs halucinant, în fața unor minori Sursă foto: Arhivă Click!

Alexandru Cumpănaşu a vorbit pe contul său de TikTok, unde este urmărit de sute de mii de copii, mulţi dintre ei minori, despre relaţiile intime pe care le-ar fi avut cu multe femei care au ajuns inclusiv directoare de şcoli, dar şi despre prima experienţă sexuală de la vârsta de 13 ani. Activitatea sa de pe TikTok este verificată de Poliție și de Parchetul Judecătoriei Sectorului 4, iar discuțiile pe care acesta le-a purtat se pot încadra în sfera Codului Penal.

Contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale, este urmărit de sute de mii de copiii, însă subiectele pe care Alexandru Cumpănașu le abordează au creat controverse și au făcut ca Poliția Sectorului 4 să se autosesizeze. Înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănaşu a făcut un live pe contul său de socializare în care le-a vorbit copiilor despre experienţele sale sexuale, relatează Adevărul. 

Mai mulți dintre copii care îi urmăresc activitatea din mediul online i-au scris lui Cumpănașu că nu se înțeleg cu profesoarele, iar atunci el a pornit un monolog în care a folosit cuvinte jignitoare la adresa cadrelor didactice. Potrivit lui Alexandru Cumpănașu, profesoarele care se revoltă din cauza faptului că elevele au părul vopsit sau pierce-inguri se numără printre cele cu care el ar fi întreținut relații sexuale în vremea adolescenței. Nu oriunde, ci în toaletele școlilor! 

"Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu', mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală!", este doar o parte din discursul halucinant avut de Cumpănașu în fața minorilor. Reacția Ministrului Educației

Ministrul Educației a vizionat o parte dintre clipurile video încărcate de Alexandru Cumpănașu și le-a considerat deranjante. „În Educaţie sunt probleme multiple şi foarte serioase precum redeschiderea şcolilor, consultarea privind planurile-cadru pentru întreg învăţământul liceal. Ceea ce aduceţi dvs în discuţie este fără îndoială o problemă importantă, este o modalitatea de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu-încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun probleme economice. Deci, într-un moment în care este nevoie mai mult decât oricând de solidaritate între elevi, profesori şi părinţi intervin astfel de…factori perturbatori, care induc dezechilibre majore, de care oricum nu avem nevoie. Este o problemă căreia trebuie să-i acordăm atenţia cuvenită”, a declarat ministrul Educaţiei.

Citește mai multe pe Adevărul

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net