Declarație uluitoare a ministrului transporturilor, Răzvan Cuc, făcută pe un șantier, în prezența mai multor reprezentanți ai CNAIR și ai presei. El a vorbit fără menajamente despre o presupusă șpagă neîncasată, altfel că a cerut să fie reziliat un contract, scrie digi24.ro.


Declarația a fost făcută pe 1 iunie anul acesta, când Răzvan Cuc a vizitat șantierul centurii ocolitoare a Tecuciului.

”Ce facem, stăm și ne uităm? Și citim clauzele din contract? Lucrurile sunt simple! Nu e nevoie să ne complicăm. Cineva de la companie a luat șpagă de la ei? Sunt istorie atunci! Nu mai prind nici o lucrare... la nici o lucrare să-i mai văd. Dar la niciuna! Ce tot discutăm atâta! Stau eu în fața constructorului și mă rog în genunchi, îi dau banii și el nu construiește? Suntem tâmpiți?!”, a declarat Răzvan Cuc, potrivit unei înregistrări publicate pe YouTube de protecuci.ro.

Ministrul a mai spus că „toate plățile către constructor sunt la zi”. Investiția pentru această lucrare din Tecuci depășește 70,6 de milioane de lei și ar fi trebuit să fie gata în 2013, dar a fost ratat și al doilea și al treilea termen de finalizare, din 2016, respectiv iunie 2017. La începutul anului 2017, doar 30% din lucrare a fost efectuată, a scris viata-libera.ro.

 

 
 
Loading...