În următoarele două luni, România ar urma să primească cel puțin 7 milioane de vaccinuri împotriva Covid19, susține ministrul Vlad Voiculescu.


"Vaccinarea este voluntară. Nu se pune problema acordării unor facilităţi în acest moment. Cine vrea să se vaccineze este binevenit şi sunt vaccinuri şi vor fi în perioada următoare pentru toată lumea. Primim peste 7 milioane de vaccinuri doar în următoarele două luni", a spus ministrul Sănătății după ceremonia ce a marcat 100 de ani de la înființarea Institutului Cantacuzino.
Conform lui Vlad Voiculescu, la nivel internaţional există o discuţie privind posibilitatea participării persoanelor care se vaccinează şi se testează la anumite activităţi.

"E o discuţie la nivel internaţional. Cu siguranţă, la un moment dat, ar putea să existe o discuţie despre vaccinare, testare şi alte modalităţi de a participa la anumite activităţi în siguranţă, fie că vorbim despre restaurante, fie că vorbim despre diverse evenimente, dar nu avem în acest moment o discuţie în sensul acesta în România", a afirmat ministrul Sănătăţii

 
 
Loading...