Minoră de 13 ani, gravidă cu acordul mamei: "Fata a spus că se omoară dacă se desparte de el"

Ultima actualizare:

    Adolescenta a născut o fetiţă de 3,6 kilograme (foto: arhivă)
Adolescenta a născut o fetiţă de 3,6 kilograme (foto: arhivă)

O minoră în vârstă de 13 ani, elevă în clasa a VIII-a, a rămas însărcinată cu un tânăr în vârstă de 27 de ani. De relaţie ştiau şi mama şi bunica acesteia, care spun că n-au văzut nimic anormal în asta.

O minoră în vârstă de 13 ani din comuna Ipoteşti, Iaşi, a rămas însărcinată cu un tânăr în vârstă de 27 de ani, a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, scrie monitorulsv.ro.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a declarat că în cauză se fac cercetări faţă de tânărul de 27 de ani, care s-a ales cu dosar penal. Pe de altă parte, familia fetei spune că nu este nimic anormal. Mai mult, mama şi bunica minorei ştiau de relaţie. "Ei au vorbit amândoi, noi nu ne-am băgat, tatăl lui este patron cu firmă, lucrează şi el acolo, este băiat harnic. Tatăl ei (n.r - minorei) este mort, iar noi nu putem să ne băgăm între copiii ăştia tineri, că ei aşa tare s-au luat, că fata a spus că se omoară dacă se desparte de el", explică Mafta Ilieschi, bunica minorei însărcinate.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu a spus că minora a întreţinut de bună voie relaţii sexuale cu tânărul în vârstă de 27 de ani, atât la domiciliul acestuia, cât şi în alte locaţii de pe raza municipiului Suceava.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net