Minoră de 14 ani, plină de sânge după ce ar fi fost abuzată de șoferul microbuzului școlar

Ultima actualizare:

    Minoră de 14 ani, plină de sânge după ce ar fi fost abuzată de șoferul microbuzului școlarFoto: Pixabay
Minoră de 14 ani, plină de sânge după ce ar fi fost abuzată de șoferul microbuzului școlarFoto: Pixabay

O adolescentă în vârstă de 14 ani a ajuns la spital cu ajutorul unui gardian, după ce ar fi fost abuzată sexual de către șoferul microbuzului școlar. Fata a ajuns la unitatea spitalicească cu sângerări vaginale abundente.

O fată de 14 ani din Pucioasa a ajuns la spital cu sângerări vaginale abundente după ce ar fi fost agresată sexual de șoferul microbuzului școlar care trebuia să o ducă acasă, potrivit adevărul

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de către Spitalul Pucioasa-Camera de Gardă, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o minoră, în vârstă de 14 ani, abuzată sexual.

Potrivit cadrelor medicale, fata s-a prezentat la spital cu sângerări vaginale abundente. Suspectul este un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa, şofer pe microbuzul şcolar.  

Victima a fost găsită pe o stradă din Pucioasa, plină de sânge pe pantaloni, de către un gardian care a dus-o la spital.  „În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că minora ar fi întreţinut relaţii sexuale (liber consimţite) cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, efectuându-se în continuare cercetări sub coordonarea unui procuror”, arată IPJ Dâmboviţa.Bărbatul de 44 de ani, din Pucioasa, bănuit de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa. Duminică, 27 octombrie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net