Mircea Duşa a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Ministerul Apărării Naţionale, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.


Decizia premierului Dăncilă privind eliberarea lui Mircea Duşa (63 ani), la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale a fost publicată miercuri, 12 septembrie, în Monitorul Oficial, scrie news.ro.

Mircea Duşa a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Apărării în ianuarie 2017, printr-o decizie a premierului de atunci Sorin Grindeanu. 

Mircea Duşa a fost deputat în perioada 2008-2012, iar în august 2012 a fost numit ministru de Interne. În decembrie 2012, a fost desemnat ministru al apărării naţionale în Guvernul Ponta.

Mircea Dușa este al doilea membru al Guvernului Dăncilă. Ministrul cercetării, Nicolae Burnete (58 ani) şi-a anunţat demisia, vineri, 31 august, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest.

 
 
Loading...