Nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Ștebela a fost, cu siguranță, un eveniment care a marcat această vară. Fosta prezentatoare TV a avut parte numai de invitați de seamă, din sfera vedetelor autohtone, însă la petrecere și-a făcut apariția și politicianul Mircea Geoană, alături de soția acestuia, Mihaela.


Cuplul a reușit să se prezinte impecabil la eveniment, cei doi parteneri numărându-se printre invitații cu cele mai elegante ținute, în ton cu importanța petrecerii. Mircea Geoană a purtat un costum de culoare închisă, cu cravată cu model, iar soția acestuia, o rochie neagră cu voal pe mâneci și ornamentată cu dantelă în partea superioară.

mircea-geoana-nunta-adelina-pestritu.jpg

Mircea Geoană și soția acestuia, Mihaela, s-au numărat printre invitații de la nunta Adelinei Pestrițu
Foto: Arhivă personală

Mircea Geoană și soția, Mihaela, la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea

Politicianul și partenera acestuia nu au fost însă singurele persoane publice care au participat la nunta brunetei. Vica Blochina și Raluca Bădulescu, bune prietene cu mireasa, au făcut și ele parada modei la eveniment. Vica a purtat o rochie îndrăzneață cu franjuri, de culoare albastră, în timp ce Raluca Bădulescu a ales o o rochie de culoare neagră, prinsă în talie cu o curea, accesorizată cu un bolero alb cu inserții aurii.

raluca-badulescu-vica-blochina-nunta-adelina.jpg

Vica Blochina, ținută îndrăzneață pentru nunta Adelinei. Nici Raluca Bădulescu nu s-a lăsat mai prejos
Foto: Arhivă personală

Simona Pătruleasa, prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D, a fost și ea prezentă la nuntă. Aceasta a optat pentru o ținută de culoare neagră, o rochie cu gâtul acoperit, destul de lejeră, dintr-un material lucios. Printre artiștii care au întreținut atmosfera petrecerii s-a numărat și cântăreața de muzică folclorică Maria Dragomiroiu, alături de care mireasa a publicat mai multe fotografii pe blogul personal.

simona-patruleasa-nunta-adelina.jpg

Prezentatoarea Simona Pătruleasa a participat și ea la nunta Adelinei Pestrițu
Foto: Arhivă personală

„Nimic nu se compară cu sentimentul plăcut pe care îl am de când am reușit să-mi întemeiez o familie atât de frumoasă. Am un soț pe care îl iubesc și mă iubește, care mi-a dăruit un copil pe care îl divinizăm. Iar asta face că totul în viața noastră să fie ușor și radiant. Ziua asta ne-a unit mai mult pentru că de acum suntem și sub protecția lui Dumnezeu după ce am primit binecuvântarea și cununia religioasă cu toate cele sfinte.

maria-dragomiroiu-nunta-adelina.jpg

Maria Dragomiroiu s-a numărat printre artiștii care au întreținut atmosfera de la nunta Adelinei
Foto: Arhivă personală

Petrecerea de nuntă a fost una pe cinste. Am cântat, am dansat, am făcut un milion de poze cu toți cei care au avut plăcerea să ne fie alături. Și cel mai important este că am creat amintiri prețioase împreună, care ne vor însoți pe parcursul întregii vieți. Iubirea ne-a unit și ne-a făcut ceea ce suntem astăzi. Un întreg”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei, după ce magia evenimentului a luat sfârșit.
 

 
 
Loading...