Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, ar fi fost agresat fizic de către sociologul Mirel Palada în platoul postului de televiziune B1 Tv.


Potrivit Știri de Cluj, moderatoarea emisiunii de la B1 Tv a precizat, în pauză, că senatorul Mihai Goțiu a fost agresat fizic de Mirel Palada. Ca urmare a încăierării, cei doi au părăsit platoul televiziunii. Se pare că fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta „i-a spart buza” și „l-a lovit oribil” pe Mihai Goțiu. 

"Trebuie să confirm această informație. În pauza emisiunii m-a lovit cu pumnul în gură. A fost nevoie ca oamenii din platou să intervină și să îl lovească. Vorbeam despre violențele din vara lui 1990. Da, voi depune plângere pentru violență. În timpul emisiunii m-a întrerupt de foarte multe ori. Eu i-am spus că din acest motiv am intrat în politică, pentru că m-am săturat de oameni nesimțiți. În platou am continuat dialogul și apoi m-a lovit cu pumnul în gură și cu picioarele. Modul violent vorbește de clasa politică din România", a declarat Mihai Goițiu la scurt timp după incident, la Realitatea TV, în timpul emisiunii lui Rareș Bogdan.

Loading...