Vremea rea i-a adus ghinion senatorului Miron Mitrea. PSD-istul a fost implicat, ieri după-amiază, într-un accident rutier.


Aflat la volanul unui autoturism Range Rover, pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală, mai exact la intersecţie cu strada Gala Galaction, PSD-istul a lovit, în apropierea unei treceri de pietoni, un bărbat în vârstă de 53 de ani. Senatorul a declarat, la România TV, că se simte vinovat pentru cele petrecute.

"Mi-am dat seama că nu pot opri maşina, am claxonat, iar bărbatul s-a speriat şi şi-a pierdut echilibrul. A alunecat, iar în cădere s-a sprijinit de maşina mea", a spus Mitrea.

Acesta susţine că s-a oferit şi l-a dus pe bărbat la o clinică particulară, unde în urma unei radiografii s-a văzut că a suferit o fractură la mâna dreaptă.

"L-am dus apoi la Spitalul Floreasca, unde a rămas internat. Am stat lângă el până i-a fost pus ghips. Starea generală de sănătate a acestuia este bună", a mai spus Mitrea.

Pentru a nu trezi suspiciuni, senatorul a sesizat Poliţia, care a făcut cercetarea la faţa locului şi i-au luat declaraţie atât lui, cât şi victimei. Poliţiştii l-au testat şi pentru a se stabili dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost zero.

Având în vedere calitatea de senator a lui Miron Mitrea, cercetările în acest caz vor fi preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Zilele următoare, senatorul PSD va da declaraţii despre accident şi în faţa procurorilor.

Loading...
Citeste tot despre: