Mister! Morţi de două luni, nu i-a dat nimeni dispăruţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anchetatorii sibieni se confruntă cu un caz ieşit din comun. Zilele trecute au găsit cadavrele a doi tineri, în stare avansată de putrefacţie. Nimeni nu i-a dat dispăruţi, nimeni nu ştie cine sunt.

Macabra descoperire a fost făcută la marginea unei păduri din zona localităţii sibiene Boiţa de un localnic, care trecea întâmplător prin zonă.

Acesta a sunat imediat la 112 iar legiştii au stabilit că tinerii, un bărbat şi o femeie, erau morţi de aproximativ două luni de zile.

Asupra lor poliţiştii au găsit un aparat de fotografiat în care erau mai multe imagini, care se presupune că i-ar reprezenta pe cei doi.

Pe baza acestora, anchetatorii încearcă acum să le stabilească identitatea şi felul în care aceştia au murit. Nu este exclusă nicio ipoteză, de la sinucidere până la o crimă înfiorătoare.

„Până la acest moment sunt indicii că sunt două persoane, soţ şi soţie, de 29 de ani fiecare, din judeţul Prahova. Nu s-a putut stabili care este cauza morţii, sunt luate în calcul toate variantele posibile, dacă este vorba despre o infracţiune cu intenţie, sinucidere, intoxicaţie cu substanţe stupefiante sau orice altă cauză medicală a morţii", spune Adriana Şandru, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Legiştii aşteaptă rezultatele mai multor analize, iar până acum au stabilit că ambii tineri consumaseră alcool.

Descoperirea i-a şocat pe localnici, care spun că niciodată în zonă nu s-a mai întâmplat aşa ceva.

simeon stalpnicul png

“Acolo este terenul nostru, am fost la câmp, nu am văzut nimic, n-am bănuit nimic” Maria Căian, proprietara terenului unde au fost găsite cadavrele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net