Misteriosul bărbat în alb, "măcelarul" românilor din Piaţa Victoriei, premiat cu titlul de „Jandarmul Anului!”

Ultima actualizare:

    El este colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, misteriosul barbat imbracat in alb care ii dirija pe jandarmi in Piata Victoriei
El este colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, misteriosul barbat imbracat in alb care ii dirija pe jandarmi in Piata Victoriei

Colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, măcelarul de la cârma Jandarmeriei care în Piața Victoriei îi dirija pe jandarmi și era îmbrăcat în civil, în haine de culoare albă, a fost premiat în 2011, de omul lui Traian Băsescu, ministrul de Interne Traian Igaș, cu titlul de excelență „Jandarmul Anului”!

Despre colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul brigăzii speciale de la Jandarmerie, nu se cunosc prea multe detalii. Pe site-ul instituției nu apare în dreptul său nici CV-ul, nici declarația de avere și nici cea de interese. Cătălin-Răzvan Paraschiv este o fantomă!

Singurele informații despre profilul lui le-am găsit pe un blog, publicate la o zi după ce Cătălin-Răzvan Paraschiv a fost decorat de Traian Igaș, ministrul de Interne de la acea vreme!

  • Ne poate explica cineva – poate chiar Ministrul Administratiei si Internelor, dl. Traian IGAS – cine este si ce invarte numitul PARASCHIV Catalin, de meserie degustator de tuica, la actualul loc de munca, adica in fruntea Brigazii “Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane? Pornind de la informatia ca PARASCHIV ocupa ilegal postul de adjunct al sefului BSIJ (in sensul ca, din angajat civil pe baza de contract, a fost propulsat abuziv, de catre Zoltan BALINT & comp. la gradul de COLONEL), am incercat sa aflam macar ce studii si ce acte de vitejie are la activ acest personaj, care sa il fi recomandat nu doar pentru gradul de colonel, dar mai ales pentru postul pe care il ocupa la ora actuala.
  • Pe site-ul Brigazii “Vlad Tepes” a Jandarmeriei Romane, http://www.brigadaspeciala.ro, am gasit doar o fotografie a personajului si declaratia de avere. Unde-i Curriculum Vitae? Dupa cum se observa in print-screen-ul de mai sus, Paraschiv N-ARE postat, asa cum prevede legea, un CV. (Domn’ “colonel”, CV-ul este ca o carte de vizita care recomanda un individ pentru postul dorit. El este istoria dumitale personala, cu experienta educationala si profesionala pe care ai dobandit-o de-a lungul “carierei”).
  • Cum intreaga Brigada il acuza pe “colonelul” Catalin PARASCHIV, adjunctul generalului Zoltan BALINT la conducerea BSIJ, de: abuzuri in serviciu, falsuri in declaratii, incompetenta profesionala si consumul zilnic de bauturi alcoolice in timpul serviciului, coroborate cu informatiile noastre conform carora acest individ si-a inceput “cariera” in Jandarmerie ca simplu civil iar acum este colonel, il rugam pe Ministrul de Interne sa ne lumineze domnia-sa cu privire la studiile si experienta profesionala in domeniu a numitului PARASCHIV! Nu de alta, dar Brigada la a carei carma se afla, nu este un post de Politie de la Craceasca din Deal, ci o unitate speciala, cu atributii si in Siguranta Nationala! 

Ziarul Click! cere Jandarmeriei și ministrului de interne numele celui care a coordonat represiunea împotriva românilor care au demonstrat pașnic în Piața Victoriei.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net