Mitropolitul Clujului, diagnosticat cu COVID-19. „Sunt foarte bine şi puternic datorită lui Dumnezeu”

Ultima actualizare:

    Mitropolitul Clujului a fost infectat cu coronavirusFoto: Arhivă
Mitropolitul Clujului a fost infectat cu coronavirusFoto: Arhivă

Înaltpreasfinţitului Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, a fost diagnosticat cu coronavirus. După confirmarea diagnosticului, IPS, în vârstă de 71 de ani, a transmis că se simte bine.

IPS Andrei a declarat pentru Ziar de Cluj că se simte foarte bine şi că medicii spun că nu are probleme. „Eu sunt foarte bine şi puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme”, a afirmat acesta. Arhiepiscopul a prticipat luni la deschiderea anului universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. 

Mitropolitul Clujului, infectat cu coronavirus

Mitropolitul Clujului nu știe unde s-ar fi putut infecta, însă se simte bine, este acum internat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca. Prelatul nu are alte boli asociate, iar peste două zile va fi externat.

IPS Andrei le-a transmis credincioșilor să aibă grijă de ei și să respecte în continuare toate regulile anti-COVID. „Mă simt bine și voi pleca acasă peste două zile", a spus mitropolitul, potrivit Digi 24.

„Este într-o formă relativ uşoară de boală, nu are dificultăţi în respiraţie sau tuse, nu e dependent de oxigen şi nu e caz de terapie intensivă”, a declarat, sâmbătă, 3 octombrie, managerul spitalului, medicul Vasile Mureşan.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net