O tânără studentă este în stare avansată de boală, dar are o şansă la viaţă, cu ajutorul şi cu implicarea oamenilor cu suflet mare. Iuliana are nevoie de 50.000 de euro pentru a fi operată de cancer la rinichi.


Familia, prietenii și colegii de facultate și-au mobilizat cunoscuții pe Internet. Vor să strângă 50.000 de euro pentru Iuliana Maria Vasilache, de 20 de ani, care a fost diagnosticată cu cancer la rinichi, în stare avansată.

Mobilizare pentru Iuliana, studenta de 20 de ani

Iuliana Maria Vasilache are doar 20 ani. Este din Năvodari şi este studentă în anul II la SNSPA.  Prietenii o descriu ca pe un om căruia viaţa i-a întins multe piedici. Acum o are pe cea mai grea.

”Vă scriu în numele prietenei mele Iuliana Vasilache în vârstă de 20 de ani, din localitatea Năvodari, studentă la facultate în anul II, un om cald, pozitiv şi luptător căruia viaţa i-a întins mai multe piedici, dar care continuă să zâmbească şi să spere că în curând va fii bine şi orice urmă de tristeţe şi suferinţă va dispărea“, scrie Roxana Mitea, prietena Iulianei, citată de adevarul.ro.

Roxana povesteşte că totul a început în luna februarie 2018, când Iuliana a fost diagnosticată cu cancer la rinichi în stadiul III. Pentru Iuliana, viaţa a luat o turnură total neaşteptată. Toate planurile, visele au fost înlocuite cu vizitele la medici, de aşteptările rezultatelor, noilor analize, de speranţa într-o zi mai bună. Medicii au decis că este necesară extirparea rinichiului stâng.

Studenta de 20 de ani poate fi salvată

În aprilie 2019, în urma investivaţiilor s-a constatat faptul că există multiple metastaze la plămâni, ficat şi oase. Părinţii ei au gasit o clinică în Turcia unde Iuliana poate fi salvată, dar pentru realizarea acestei intervenţii este necesară o sumă pe care familia nu şi-o poate permite, costurile ridicăndu-se undeva la 50.000 € (10.000 € însemnând doar primele analize), scrie adevarul.ro.

Disperaţi şi neputincioşi în faţa acestei situaţii, părinţii se roagă cu lacrimi în ochi ca viaţa fetiţei lor să fie salvată. Donaţiile pot fi efectuate în următoarele conturi bancare:

Florin Vasilache (tatăl Iulianei)

Euro RO33 RZBR 0000 0600 2129 1396

LEI RO54 RZBR 0000 0600 0565 4618

RAIFFEISEN BANK Paypal https://www.paypal.me/IulianaVasilache

Citește și:

Chimioterapie. Cum îi ajută chimioterapia pe bolnavii de cancer

Andreea Marin: «Mi-au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu»

 
 
Loading...
Citeste tot despre: