Mohamed Iman, criminalul asistentei medicale din Cluj, condamnat pe viață

Ultima actualizare:

    Mohamed  a înjunghiat-o  de zece ori pe Ioana
Mohamed a înjunghiat-o de zece ori pe Ioana

Instanța a decis! Suceveanul Mohamed Iman Mustafa, care şi-a înjunghiat mortal fosta iubită, asistenta medicală Ioana Valentina Catargiu (30 de ani), a fost condamnat la închisoare pe viață.

Fapta s-a petrecut pe o stradă din Cluj-Napoca, în seara zilei de 23 august 2020. Magistraţii au stabilit că tânărul trebuie să achite și daune morale în valoare de aproape 300.000 de euro familiei victimei. Tânărul are drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea sentinţei penale. 


    Mohamed Iman
Mohamed Iman

Mohamed Iman Mustafa este un tânăr de 28 de ani cu tată alegerian şi mamă româncă, din satul sucevean Udeşti. Ioana a fost iubita lui Mohamed, însă cei doi s-au despărţit.Conform unor surse din anchetă, tânărul n-a acceptat despărţirea şi a decis să o omoare. El a aşteptat-o pe o stradă din Cluj-Napoca, în fața blocului unde aceasta locuia, şi a înjunghiat-o de zece ori. Mohamed Iman a fugit imediat după crimă, dar a fost prins, 12 ore mai târziu, în satul în care locuiesc părinţii lui, ascuns după sobă. Ioana Catargiu lucra ca asistentă medicală la o clinică din Cluj Napoca. Înainte, ea lucrase ca asistentă la cabinetul medical din comuna suceveană Stulpicani.

Tânăra a fost ucisă după ce își vizitase părinții și se întorsese, cu autocarul, de la Suceava la Cluj. A luat un taxi spre casă, din autogară, iar pe aleea din fața scării blocului a fost atacată și înjunghiată mortal de fostul iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net