Moise Guran nu va realiza azi emisiunile de la Radio și Tv. Care e motivul

Ultima actualizare:

    Moise Guran nu va susține marți emisiunea "Biziday"Foto captură foto/Digi 24
Moise Guran nu va susține marți emisiunea "Biziday"Foto captură foto/Digi 24

Jurnalistul Moise Guran a nunțat în ediția de luni, 13 iunie a emisiunii "Biziday" că nu va realiza și ediția de marți, 14 iunie. Este valabil și pentru emisiunea de la radio, de pa canalul Digi Fm.

Moderatorul emisiunii "Biziday" susține că motivul anulării emisiei de marți nu are legătură cu discuția în contradictoriu pe care a avut-o cu deputatul PSD, Eugen Nicolicea, potrivit ediției de luni a emiunii.

„Să nu vă speriaţi după toate aceste întâmplări. Mâine nu am emisiune nici la radio, nici la TV pentru că aveam o filmare programată. Revin miercuri, deci să nu vă faceţi probleme din punctul ăsta de vedere“, a declarat Moise Guran.

De asemena, în incipitul ediției de luni, el a precizat și mai multe explicații jurnalistice cu privire la "argumentele" pe care Eugen Nicolicea le-a cerut pentru "incriminarea" sa.

Moise Guran și deputatul PSD au avut un schimb de replici mai dure în cadrul emisiunii "Jurnalul de seară" a lui Prelipceanu. Eugen Nicolicea s-a simțit deranjat de evidențele faptelor sale și l-ajignit pe Moise în direct.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net