Moise Guran pleacă de la TVR! Digi 24 i-a obţinut semnătura

Ultima actualizare:

    Moise Guran pleacă la Digi 24Foto Arhivă Personală
Moise Guran pleacă la Digi 24Foto Arhivă Personală

Fanii emisiunii Biziday, prezentate de Moise Guran vor trebui să schimbe postul Tv pentru prima oară în ultimii 5 ani. Realizator se alătură echipei Digi 24 după ce se pare că a purtat negocieri şi cu Realitatea TV, B1 TV şi Prima TV.

Din această toamnă, echipa Biziday se alătura proiectului Digi24. Moise Guran şi colegii săi vor realiza emisiunea „Biziday” şi campania “Clubul celor care muncesc în România” la Digi24. “Emisiunea Biziday este una de conţinut, ne-am străduit întotdeauna să analizăm şi să comentăm, să explicăm pe înţelesul tuturor cele mai relevante evenimente din societatea noastră. Fără parti-pris-uri şi fără prejudecăţi. Aceasta este definiţia Digi24, compatibilitatea este evidentă şi deci alegerea mea nu a fost una dificilă”, spune Moise Guran, realizator Biziday prin intermediul unui comunicat de presă al celor de la Digi 24, prin care s-a anunţat "transferul".

Ne bucurăm că ni se alătura un jurnalist de talia lui Moise Guran, pe care îl cunosc de 16 ani. Ne-am întâlnit în mai multe redacţii, am lucrat împreună şi am continuat să colaborăm chiar şi atunci când n-am mai lucrat împreună. Ne reîntâlnim pentru a dezvolta proiectul Digi24”, a declarat Cosmin Prelipceanu, redactorul-şef Digi24.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net