Momente de panică pe Aeroportul Otopeni. Buluc cu repetiţie pe scara rulantă

Ultima actualizare:

    Oamenii s-au bulucit pe scările rulantefoto: captură video Facebook
Oamenii s-au bulucit pe scările rulantefoto: captură video Facebook

Istoria se repetă la Aeroportul Otopeni. Călătorii au trecut prim alte momente de panică pe scările rulante din Aeroportul Otopeni. Incidentul a avut loc luni seară (29 iulie), la o lună după ce o scenă similară a stârnit vâlvă şi a determinat conducerea să dea asigurări că în două săptămâni lucrurile se vor schimba.

Numărul călătorilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă creşte de la an la an, motiv pentru care scările rulante, concepute pentru un trafic mult mai mic, nu mai fac faţă numărului mare de pasageri. Astfel se creează momente precum cel surprins luni seară de o pasageră, când oamenii care coborau de pe scara rulantă erau blocaţi de persoanele aflate la ghişee, scrie adevărul.ro.   

„Am ajuns în Bucureşti. Astăzi am trăit momente de panică la scările rulante de la clădirea aeroportului, înspre verificarea de paşapoarte. Sunt două scări rulante cu un spaţiu mic între ele. Ei bine, spaţiul acela mic era deja plin, iar cei care urcau pe prima scară rulantă pur şi simplu veneau unii peste alţii că nu aveau loc. Am reuşit cumva să mă dau în partea stângă a scării şi am aşteptat. Nu era absolut niciun angajat al aeroportului acolo. Am filmat câteva secunde. După o jumătate de oră, încă tremur când mă gândesc. Aeroortul Henri Coandă, ce faceţi în această privinţă? Măcar opriţi scările alea rulante, să poată urca lumea normal şi să se poată opri dacă e prea plin”, a scris o pasageră pe Facebook.

La finalul lunii iunie, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti spunea că va instala şase porţi de control automat al paşapoartelor - Automatic Border Control (ABC) - care permit pasagerilor cu paşapoarte biometrice să treacă fără să mai stea faţă în faţă cu un poliţist de frontieră."Este o facilitate pe care eu o caut de câte ori merg pe un aeroport din străinătate, pentru că, de regulă, acolo nu se mai stă la coadă", declara Valentin Iordache pentru Agerpres.Reacţia companiei a venit după un incident asemănător care a avut loc în iunie, când sute de persoane s-au înghesuit pe o singură scară rulantă care îi ducea la salonul de ieşire. Erau pasagerii care au sosit pe aeroport în acelaşi timp din cel puţin două călătorii diferite.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net