Momentele cumplite prin care trece Sorin Gadola, principalul investitor al Festivalului Untold

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sorin Gadola a renunțat să mai fie investitorul principal al festivalului Untold după ce a descoperit că suferă de o boală gravă. S-a destăinuit pe contul personal de socializare și a povestit drama prin care trece.

Iniţiatorul festivalului, Bogdan Buta, a decis înfiinţarea unei firme care să organizeze pe viitor Untold, un SRL controlat de Sorin Gadola, care avrea 51% din părţile sociale. Anul trecut, el a renunţat la partea lui din firma pentru 540 de lei.

Vestea a provocat rumoare. Oare ce l-ar putea determina pe un tânăr afacerist să renunțe la un festival extrem de apreciat? el a mărturisit că suferă de o boală gravă, la care nu a găsit un tratament clasic. A găsit leacul în cadrul unei clinici private din Cluj-Napoca, în care a decis să investească: „La început am fost pacientul lor, acum sunt partenerul lor (şi pacient în continuare) şi am hotărât că vom face acest concept împreună ca să instruim şi alti doctori în continuare, să dam mai departe acest concept de medicină integrativă”. 

Sorin Gadola şi-a început astfel mărturisirea pe Facebook: „De regulă pe fb şi-n viaţă, încerc să mă cenzurez şi să deranjez cât mai puţin, dar în acelaşi timp încerc să transmit un #mesaj in care eu cred. Asadar urmatoarea expunere de informatii, multe, are de a face mai mult cu experienta mea si nu are nimic de a face cu acuzatii sau atacuri la persoane ori situatii sau sisteme. Este vorba despre experienta mea, fiecare alege sa creada sau nu, este vorba despre sanatate si nu in ultimul rand este vorba despre limitele pe care le-am atins in foarte multe incercari de a-mi rezolva sanatatea cu un buget considerabil. De circa acum 7-8 ani am inceput sa experimentez niste dureri in tot corpul. Un fel de dureri interne, adica nu se manifestau in exterior. La inceput erau suportabile.. dar dupa un timp au ajuns sa-mi afecteze viata intr-un mod destul de crunt. Cum? Pai aceste dureri au inceput sa imi afecteze sistemul digestiv, absortia mineralelor si a vitaminelor, durerile s-au extins in ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greturi si voma), mi-a fost afectată foarte tare energia şi după cum ziceam, nu în ultimul rând personalitatea.. viaţa”, a arătat Gadola. 

Află pe adevarul.ro mai multe informatii despre acest caz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net