Momentul în care Cristina Joia a fost lovită violent, în magazin. Ce se vede pe camera de supraveghere

Ultima actualizare:

    Momentul în care Cristina Joia cade în urma lovituriifoto: captură PRO TV
Momentul în care Cristina Joia cade în urma lovituriifoto: captură PRO TV

Imagini cu puternic impact emoțional. Un pumn violent o pune imediat la pâmânt pe Cristina Joia. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din magazinul în care s-a petrecut agresiunea. Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii "Visuri la cheie" (PRO TV), a fost reținută de oamenii legii, la două zile după altercație.

Scena plină de violență, surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului, durează un minut și 30 de secunde și este probă în dosarul care a ajuns pe masa judecătorilor, potrivit stirileprotv.ro. În imagini se vede cum agresoarea pleacă din magazin imediat după atac, iar cel care o ajută pe victimă este omul de la pază.

Cristina Joia, designer al emisiunii "Visuri la cheie", a fost agresată, sâmbătă după-amiază (7 noiembrie) într-un magazin din Capitală. Imaginile atacului în care a fost lovită au devenit acum probe la dosar. Acestea sunt înfiorătoare, o recunosc și reprezentanții magazinului care susțin că sunt oripilați de un asemenea comportament.

Reacția conducerii supermarketului în care a fost bătută Cristina Joia

„Victima acestui incident a fost surprinsă de agresiunea celeilalte persoane implicate, neavând timpul necesar pentru a putea întreprinde vreo acțiune menită să o protejeze. Ne arătam solidari cu victima acestei agresiuni și nu suntem de acord cu aceste modalități barbare de rezolvare a unor dispute verbale. Nu cunoaștem motivele, dar sunt sigur că oricare ar fi acestea, ele nu pot reprezenta o justificare într-o societate civilizată”, a declerat conducerea supermarketului, potrivit stirileprotv.ro.

Agresoarea riscă până la 10 ani de închisoare

Printre cei care au despus mărturie se numără și casiera care după incident, a ieșit din magazin spre mașina atacatoarei și astfel a reușit să rețină numărul de înmatriculare, pe care l-a oferit poliției.

Probele strânse de polițiști vorbesc despre o posibilă acuzație de loviri și alte violențe. Autoritățile așteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea duce la schimbarea încadrării acuzației la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net