Mona Pivniceru, propusă pentru Justiţie, prinsă în maşina fiului lui Adrian Năstase

Ultima actualizare:

Imginile au fost prezentate în exclusivitate de România TV, iar după ce le-a văzut, Pivniceru a anunţat că renunţă la la nominalizarea sa pentru postul de ministru al Justiţiei.

Mona Pivniceru, membru al CSM, este propunerea pentru Ministerul Justiţiei, în locul lui Titus Corlăţean, propus ministru de Externe. Pivniceru este cunoscută pentru atacurile şi declaraţiile critice la adresa lui Traian Băsescu.

”Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei, să pună pe cine vrea la minister! Am să-mi retrag demisia din CSM, ca să mă pot întoarce. Vreau să fiu un om liber. Eu sunt un om simplu, nu-mi place să fiu urmărit. Nu am voie să vorbesc cu cine vreu eu?", a spus revoltată Mona Pivniceru, după ce au apărut mai multe fotografii cu ea în timp ce urca în maşina lui Andrei Năstase,

Pivniceru a declarat că nu-l cunoaşte pe Andrei Năstase, iar în maşina respectivă, pe care a condus-o Andrei Năstase până când a intrat în puşcărie, era Mariana Alexandrescu, care a colaborat cu CSM la elaborarea Legii practicii juridice şi un şofer.

"Mă simt hărţuită în acest moment. Mi se impută că n-am întrebat a cui e maşina şi cine e şoferul", a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net