Monica Anisie, mesaj la începerea școlii: "Este un an imprevizibil și complicat"

Ultima actualizare:

    Monica Anisie, ministrul EducațieiFoto Arhivă Click!
Monica Anisie, ministrul EducațieiFoto Arhivă Click!

Ministru Educației, Monica Anisie, a transmis pe Facebook un mesaj adresat părinților, profesorilor și elevilor, cu ocazia începerii noului an școlar, poate unul dintre cei mai dificili de până acum, ținând cont de contextul pandemiei de coronavirus,

“Este, pentru fiecare dintre noi, un an imprevizibil și complicat, dar și cu multe oportunități! Din păcate, a fost nevoie de o situație de criză pentru a realiza, cu adevărat, cât de mult contează anii de școală în formarea viitorului adult. Am înțeles cu toții că avem urgent nevoie să adaptăm sistemul contextului actual: prin conștientizare, modernizare și, cel mai important, prin digitalizare! Chiar dacă acest an școlar începe cu unele temeri din cauza situației epidemiologice, nerăbdarea elevilor de a-și revedea colegii și profesorii, bucuria și speranța tuturor că într-o zi se vor întoarce la școală sunt infinit mai puternice”, a scris Monica Anisie pe Facebook.

Ministrul educației insistă pe respectarea măsurilor de protecție în fiecare unitate de învățământ. “Acest început trebuie să fie, în primul rând, despre copii! Noi, profesorii, vom avea șansa să dovedim și acum că suntem încrezători în destinul nostru și că putem să-i pregătim pe elevi pentru viață! Lor trebuie să le dăruim cunoașterea, pasiunea și suportul nostru, indiferent de școala în care învață, de locul din care provin, de contextul familial. Școala are nevoie de noi toți! Să fim mai prudenți, mai responsabili și mai implicați! Dragi elevi, trebuie să conștientizaţi atât importanţa educaţiei, cât și respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului! În voi este forța, alături de noi, de a depăși orice obstacol! Implicarea voastră contează! Mult succes tuturor și toate gândurile mele bune!”, și-a încheiat mesajul ministrul educației.

Citește și:

Mesajul lui Klaus Iohannis la începerea anului școlar: "Dragi elevi, fiecare veţi avea ocazia să fiţi un supererou"

Reguli și recomandări la deschiderea școlilor. Ce trebuie să facă elevii în pauze și după ore

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net