Monica Pop a fost călcată de hoţi! I-a fost spartă casa de Crăciun

Ultima actualizare:

    Monica Pop a povestit prin ce a trecut în 2016foto: arhiva personală
Monica Pop a povestit prin ce a trecut în 2016foto: arhiva personală

A fost un an teribil de greu pentru celebrul medic oftalmolog Monica Pop. A aflat că boala ei a recidivat, a trecut printr-o operaţie şi un tratament chinuitor, iar de Crăciun i-a fost spartă casa. Despre toate aceste necazuri, specialista s-a plâns apropiaţilor pe contul ei de socializare.

Printre cei care şi-au dorit cu ardoare ca anul 2016 să se încheie mai repede s-a numărat şi dr. Monica Pop. Celebrul medic oftalmolog are puţine momente plăcute pe care să le treacă în vedere. Ea a povestit prin ce a trecut de-a lungul ultimelor 365 de zile. 

"Să plece odată 2016! A fost un an greu ! Cu probleme de sănătate şi de suflet! Am trecut printr-o operaţie şi printr-un tratament deloc uşor! Am avut parte de un comportament inadmisibil şi nedrept din partea unui ziarist frustrat şi al ministrului sănătăţii ! Şi de surprize de la oameni pe care i-am iubit ! Nedrepte! foarte nedrepte! N-aş fi crezut! Am pierdut-o pe Mia! Şi, nu numai!...De Crăciun, ne-a fost spartă casă! Uite cât ate duce o inimă, mare, dacă au încăput în ea atâtea! Au fost şi bune, dar nu multe! Una foarte bună, însă! Şi, câteva, mai mici! Cât să mă ţină sus! Relativ!

Nu trebuie să lăsăm relele să ne învingă! Avem premize bune, aşa se pare! Să ne încărcăm de energie pozitivă! Se va întoarce o părticică din binele pe care l-am făcut! Mult şi din suflet! Mult mai mult decât pentru mine! Am trăit mereu pentru oameni! Pentru ...alţi oameni! Pentru că mi-a păsat ! Şi pentru că aşa sunt eu ! Chiar dacă nu par! Cei care mă cunosc cu adevărat, ştiu! Unora nu le pasă! Nu ştiu! Aşa cred. Ştiu doar că le doresc tot binele din Univers! Să depăşim ce a fost rău! Cei care pot! Nu e uşor, dar e posibil! Depinde cât îl lasă inima, pe fiecare!", a notat Monica Pop.

Medicul a aflat în 2016 că boala ei a recidivat şi are cancer la colon pentru care a fost supusă unei intervernţii chirurgicale şi a urmat tratament cu citostatice. 

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net