Monștrii din București! Frați minori, dintr-o familie săracă, violați de trei bărbați

Ultima actualizare:

    Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numeleFoto: Arhiva Click!
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numeleFoto: Arhiva Click!

Pornirile sexuale bolnave ale unora nu au limite! Trei bărbați de 56, respectiv 48 și 45 de ani, din București a fost reținuți ieri, 12 noiembrie. Polițiștii i-au sălatat din casă, fiind acuzați că agresau sexual copii sărmani, proveniți dintr-o familie dezorganizată. Astfel, monștrii cu chip de om au violat mai mulți frați cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor.

Mai exact, în perioada iulie-noiembrie 2020, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și au început să-l investigheze pe un bărbat de 56 de ani. Era bănuit de infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală.

Cee ce s-a dovedit a fi real. Asemenea fapte abominabile le-a săvârșit asupra mai multor frați, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/socant-copii-violati-de-catre-tatii-si-bunicul-lor-video

În cursul verficărilor, polițiștii au aflat că individul de 56 de ani nu era singurul, alți doi bărbați de 45, respectiv 48 de ani violau frații minori. 

Polițiștii au găsit în casele violatorilor hainele copiilor

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceștia, profitând de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, i-ar fi agresat sexual. În cursul verificarilor efectuate în cauză, au fost obținute date și indicii cu privire la alți doi bărbați, de 45 și respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse față de aceștia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. La perchezițiile domicilare au fost identificate și ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte”, au anunțat astăzi, 13 noiembrie, reprezentanții Poliției Capitalei. Violatorii au fost reținuți și vot fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/socant-45-de-copii-violati-familie-doar-6-luni

https://www.click.ro/news/national/scandal-sexual-intre-minori-la-iasi-doi-copii-de-9-si-11-ani-l-au-violat-pe-un-coleg

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net