Monstrul din Caracal, pretenții uluitoare. Se plânge de mâncare, cere suc de fructe și dă ordine

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă, zis monstrul din Caracal, este de nerecunoscut de când i-a crescut barba Foto: Inquam
Gheorghe Dincă, zis monstrul din Caracal, este de nerecunoscut de când i-a crescut barba Foto: Inquam

Este acuzat că a violat, tranșat și incinerat trupurile a două adolescente. Cu toate acestea, Gheorghe Dincă (64 de ani) are pretenții uluitoare în arest. Pe lângă faptul că vrea ca autoritățile să-i satisfacă orice moft, la audieri, monstrul din Caracal șterge pe jos cu avocații și procurorii.

Vrea liniște totală în celulă, cearșafuri mereu curate, radio, televizor, dar și mâncarea cea mai bună. La audieri cere suc de fructe, anumită apă plată, iar atunci când nu mai are chef să vorbească le spune procurorilor că nu se mai simte bine și le dă tuturor ordine. Avocații se plâng că sunt amenințați și înjurați de monstrul din Caracal.

Avocatul Tonel Pop: ”Monstrul din Caracal ne amenință”

”Ne spune că ne pune în sârmă ghimpată, că iese el de acolo și vedem noi ce vom păți. Ne înjură ca la ușa cortului. Are numai fițe și procurorii nu-i spun nimic. Ba chiar se iau de noi, avocații, că râdem sau că ne strâmbăm. Dincă a cerut să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenție, întrucât consideră că mâncarea ce i se servește e prea acră. Această plângere a fost făcută pentru a se arunca vina şi pentru a fi protejat. Îl ajută tot pe Dincă. Tot ce-i doreşte sufletul, procurorii îi pun la dispoziţie, cu excepţia doamnei Hăineală”, a răbufnit avocatul Tonel Pop, care a fost apărătorul familiei Luizei Melencu.

De Crăciun, Gheorghe Dincă a refuzat sarmalele din penitenciar, pe motiv că erau reci. În plus, le-ar fi cerut oficialilor de la Jilava să i se aducă un fotograf  pentru o sesiune foto, ca mai apoi, cinci poze să-i fie trimise unei rude bolnave, care nu poate să vină să-l viziteze în închisoare.

A vrut și un preot căruia să i se spovedească. Iar procurorii, și nu doar ei, îl servesc cu orice le cere, de teamă că omul nu va mai dori să vorbească cu ei.

Dincolo de felul în care încearcă să obțină ”favoruri” de la cei de la penitenciar, monstrul din Caracal este conștient și de faptul că are parte de o protecție aparte în pușcărie.

Monstrul din Caracal, păzit non-stop de mascați

Surse judiciare spun că bărbatul are securitate sporită, cu mascați la ușă, de teamă să nu fie ucis de ceilalți deținuți, care strigă la el și îl amenință. Astfel că este scos singur la plimbare.

Cu trei zile înainte ca dosarul, în care este cuzat că le-a violat și ucis pe Luiza și Alexandra Măceșanu, să ajungă în instanță, Dincă nu și-a mai recunoscut faptele. A cerut reaudierea, care a avut loc ieri, 9 ianuarie.

El le-a spus procurorilor că de fapt Luiza trăiește. Că a stat la el în casă trei zile, unde a fost violată de mai mulți bărbați, după care a fost luată.

”El poate da câte declarații dorește, dar va fi trimis în judecată pentru uciderea celor două fete”, a declarat unul dintre procurorii de caz. Astăzi, 10 ianuarie, monstrul din Caracal a fost dus nou la DIICOT pentru audieri.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/dinca-mi-pus-ceva-la-nas-si-am-adormit

https://www.click.ro/news/national/crimele-de-la-caracal-gheorghe-dinca-recunoscut-ca-le-omorat-intentionat-pe-alexandra

https://www.click.ro/news/national/crimele-de-la-caracal-gheorghe-dinca-va-fi-trimis-judecata-saptamana-viitoare

https://www.click.ro/news/national/gheorghe-dinca-declaratie-soc-misca-un-picior-ca-un-spasm-nu-m-am-gandit-sa-chem

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net