Moştenitorul Frutti Fresh a dat învăţătura pe distracţie

Ultima actualizare:

    Victoraș Micula și-a dus iubita la mare și a plimbat-o cu elicopterulFoto: facebook
Victoraș Micula și-a dus iubita la mare și a plimbat-o cu elicopterulFoto: facebook

Au picat Bac-ul în vară, dar nici că le pasă. „Vedetele” care au ratat examenul au făcut orice altceva decât să repete pentru sesiunea din august. Cel mai bogat dintre ei, Victoraş Micula, moştenitorul imperiului Frutti Fresh, s-a distrat cu iubita lui, pe care a plimbat-o cu elicopterul şi cu Ferrari-ul.

Nu se aştepta să pice examenul, mai ales că are toate condiţiile din lume să înveţe şi i-au fost acceptate toate poftele. Victoraş Micula a luat note bune la majoritatea probelor, dar a fost înfrânt de subiectele de la Română, mai exact de poeziile lui Mihai Eminescu. A luat o notă ruşinoasă, 4,00, insuficientă pentru a promova, iar contestaţia nu i-a adus puncte în plus.

Ca să obţină, totuşi, diploma de Bac, moştenitorul imperiului Frutti Fresh va trebui să repete această probă, la Română, la 25 august. Fiul milionarului bihorean Victor Micula este considerat unul dintre cei mai excentrici tineri de bani gata de la noi şi a mai dovedit asta o dată, în această vară. Doar nu credeţi că s-a apucat de citit poezii pentru examen!

S-a distrat la mare cu iubita lui, Alexandra Gheţea, şi a postat multe poze pe Internet, ca să vadă şi prietenii lor. A plimbat-o pe blondină prin staţiunile de la malul mării, cu elicopterul şi cu maşina Ferrari de 200.000 de euro şi au fost în cluburi de fiţe.

La 19 ani, tânărul este unul din cei mai bogaţi tineri din ţară. Imperiul pe care-l moşteneşte se ridică la 160 de milioane de euro, avere strânsă de tatăl său  şi de fratele acestuia din afacerile din turism, imobiliare, media şi producţie. Circa 63.000 de absolvenţi de liceu îşi încearcă norocul la sesiunea „picaţilor”, din cei 100.000 care nu au obţinut diploma de Bac. Azi are loc proba de comunicare în limba română.

Fiul lui Ţociu, în vacanţă la munte

Nici fiul actorului Romică Ţociu, Cătălin, nu a renunţat la distracţie în această vară. Avea mult de învăţat la Română, probă la care a luat doar nota 2,40, dar şi la Istorie, unde a ştiut de 4,30. Tânărul a postat mai multe poze din vacanţa petrecută cu familia, la munte. Totuși, Cătălin și-a făcut timp și pentru învăţat.

Catalin Tociu
Catalin Tociu

Rapidistul Niky a început campionatul

De câteva săptămâni, rapidistul Nicolae Vasile face două antrenamente pe zi şi are meci în fiecare săptămână. Cam aşa a fost programul lui şi în timpul liceului, de aceea a dat destul de rar pe la cursuri. „Am avut puţin timp de învăţat şi se pare că nu merge chiar aşa. Am picat la Istorie, exact unde îmi era frică. Voi încerca la toamnă din nou”, ne-a spus Niky, în iulie, după ce a aflat că a picat examenul. Niky a dat-o în bară la probele scrise: a luat note de 5, iar la Română a ştiut doar de 4,15, la Istorie de 5,00.

Nicolae Vasile
Nicolae Vasile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net