„Adio caniculă, acum am aer condiţionat!”, ne-a spus mândru Jean Stanciu, când ne-a vizitat la redacţie cu un loz câştigător.


Bucureşteanul, în vârstă de 48 de ani, a câştigat un aparat de aer condiţionat şi spune că abia aşteaptă să ajungă acasă să-l monteze. „Ăsta da noroc! Stăm la casă şi din păcate nu avem aer condiţionat. Din cauza asta, verile sunt insuportabile pentru toată familia. Am tot zis că o să cumpăr unul, dar sunt scumpe şi am tot amânat. Şi bine am făcut, pentru că ziarul meu preferat mi-a făcut o surpriză. Mulţumim Click! că ne ajuţi să ne răcorim vara asta”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca tipăritor. Jean cumpără ziarul în fiecare zi în drum spre lucru şi după ce-l citesc toţi colegii, îl duce acasă ca să-l răsfoiască şi familia. „Eu sunt cu sportul şi ştirile, ei mai mult cu mondenităţile”,  a conchis bărbatul.

Şi tu poţi intra în marea familie a câştigătorilor. Mai ai și azi o șansă. Avem pentru tine: o supermaşină Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziar. Mult succes!

 
 
Loading...