Un accident tragic a avut loc în localitatea Sânzieni, din judeţul Covasna, unde un motociclist a murit iar un altul, o femeie şi un copil au ajuns în stare gravă la spital.


Motociclistul a lovit o fetiţă care traversa strada neregulamentar, a pierdut controlul şi a intrar în zidul unei case. Potrivit unui comunicat al Pliţiei Covasna, motociclistul ar fi murit pe loc în urma impactului iar fetiţa de 11 ani şi femeia care se afla pe locul din spate al motocicletei au ajuns la spital.

Cu toate acestea, potrivit Covasnamedia, la faţa locului a ajuns imediat după accident un alt motociclist care a fost şi cel care a anunţat autorităţile. Numai că acesta din urmă a fost atacat de un grup de ţigani din localitate care, potrivit sursei citate, l-au şi înjunghiat.

Această teorie este susţinută şi de Nelu Brindea, de la Uniunea motocicliştilor din România.

"La o viteză de 70-80 km pe oră, nu ai cum să ai gâtul rupt. Nu ştiu toate detaliile, dar nici vorbă să fi murit în accident. Au fost înjunghiaţi, dar autorităţile nu vor să spună", a spus el.

Surse din localitate susţin că ţiganii au crezut că al doilea motociclist ar fi călătorit împreună cu primul şi că de aceea l-au atacat. Aceleaşi surse susţin totodată că este foarte posibil ca primul motociclist să nu fi murit în urma impactului ci din cauza bătăii primite de la rudele fetiţei accidentate.

"E foarte trist ce s-a întâmplat. Eu circul des pe acolo şi nu pot trece prin sat fără să văd romi care se plimbă pe unde apucă sau fac scandal, se ceartă şi se bat. Acum a suferit un om nevinovat care a vrut doar să ajute, iar unul a murit din cauza unui copil care a traversat pe unde l-a tăiat capul", a declarat un bărbat din zonă.

 

 
 
Loading...