A murit după o operaţie de slăbit

Ultima actualizare:
0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)
0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)

Tragedie într-o familie din Brăila. În urmă cu trei săptămâni, Irina Ciuraru a vrut să scape de kilogramele în plus printr-o operaţie de liposucţie. Astfel, ea a ales o clinică de chirurgie estetică din Galaţi. După câteva zile de la intervenţie a început să se simtă rău. Aseară, tânăra a murit.

Irina Ciuraru a vrut să le facă rudelor sale o surpriză, aşa că nu le-a spus că are de gând să facă o operaţie de înfrumuseţare. Înainte de a pleca la clinica din Galaţi pentru operaţie, le-a spus că pleacă la munte.

„Ne-a spus abia după ce s-a operat că a vrut să ne facă o surpriză. Ne-a zis cum s-a dus la clinică, unde medicul i-a făcut o scanare, fără ecografie sau tomografie, că ea era sănătoasă tun. Nu a ţinut-o internată, doar două, trei ore a stat la clinică, după care, dacă a văzut-o că e pe picioare şi se mişcă singură, i-a dat voie să plece acasă", a povestit pentru cotidianul Viaţa Liberă Galaţi, fratele tinerei, Daniel Ciuraru. El a mai spus că, încă din prima seară s-a simţit rău.

0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)
0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)

"A doua zi a mers la control, a zis că e bine, i-a făcut un calmant. A patra zi nu a mai suportat. Avea dureri groaznice. S-a dus la acelaşi medic şi el i-a spus să facă o tomografie. Când a venit la Spitalul de Urgenţă, domnul doctor Firescu a găsit-o cu septicemie. Îi perforase intestinul. A dat repede să termine treaba şi cum ea avea o plagă mai veche, de vreo 20 de ani, de la o apendicită, i-a rupt maţele", a declarat bărbatul. Irina a intrat, ieri dimineaţă, în moarte clinică, iar medicii nu-i mai dau nici o şansă de supravieţuire.

Cele mai frecvente zone în care se foloseşte liposucţia sunt şoldurile şi coapsele. Sunt efectuate foarte mici tăieturi de bisturiu în zone ascunse pentru a permite introducerea instrumentelor medicale. Stratul de grăsime este fluidizat prin injectarea unui amestec de substanţe care ajută la îndepărtarea grăsimii, apoi aparatul de aspirat este introdus în acest strat şi cantitatea dorită de grăsime este îndepărtată.

0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)
0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)

Încă o zi de coşmar pentru gravida din judeţul Călăraşi, al cărui făt i-a murit în pântec, vinerea trecută, în timp ce era internată în spital. De atunci, adică de cinci zile, Victoriţa Radu (25 de ani), din Dragalina, a stat în spital, iar medicii i-au administrează un tratament astfel încât să poată elimina pe cale naturală fătul, ceea ce s-a întâmplat miercuri dimineaţă.

 Rudele sunt de părere că medicii de la Spitalul Judeţean Călăraşi sunt vinovaţi de moartea pruncului nenăscut, întrucât acesta trăia când femeia a fost internată. Femeia a fost adusă luni la un spital din Capitală. Poliţia a deschis o anchetă, în urma plângerii familiei femeii, pentru malpraxis. 


    0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)
0Irina Ciuraru (Foto: Shutterstock)

Săptămâna trecută, o altă tânără, de 30 de ani, din Iaşi a murit după ce şi-a mărit sânii. Femeia era mamă a şase copii cu vârste între 3 şi 12 ani. După ultima naştere, s-a hotărât să-şi facă un lifting al sânilor, având deja implanturi cu silicon. A apelat la aceeaşi clinică privată la care se mai operase de două ori. La scurt timp, ea a început să se simtă rău. Avea dureri şi îi curgea un lichid din sân. Medicul a operat-o din nou, dar fără rezultat, aşa că a trimis-o la spital. A ajuns aici în stop cardiac. A mai trăit câteva zile în comă, apoi s-a stins sub privirile neputincioase ale medicilor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net