A murit la Terapie Intensivă primul pacient care a refuzat tratamentul pentru coronavirus

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Potrivit medicilor, pacientul de 50 de ani care a decedat sâmbătă, 18 iulie, la Timişoara, a refuzat categoric tratamentul cu Remdesivir şi nu le-a permis medicilor să-i administreze medicamentul, deşi era considerat cel mai potrivit pentru starea sa de sănătate.

Bărbatul a ajuns la spital cu o formă medie a bolii, însă, la scurt timp, pentru că nu vrut să primească tratament, starea lui s-a agravat. A ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii au făcut toate eforturile să îl însănătoşească, însă doar în limita legală, având în vedere refuzul scris al bolnavului de a fi tratat cu medicamentele dedicate coronavirusului.

Bărbatul din Timișoara care a refuzat tratamentul pentru COVID-19 a murit

După câteva zile în care a fost în stare gravă, la Terapie Intensivă, joi, rinichii bărbatului au cedat, astfel că, pe lângă hipertensiunea de care suferea înainte de a ajunge infectat cu COVID 19 la spital, a ajuns să sufere şi de insuficienţă renală, şi a intrat în comă, conform news.ro.

Sâmbătă, bărbatul de 50 de ani a murit în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara. Pacientul se afla de mai bine de o săptămână internat în spitalul din Timișoara. Din 13 iulie era în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce a refuzat să fie tratat cu Remdesivir, considerat unul dintre cele mai promițătoare antivirale pentru SARS-CoV2. Acesta spunea că nu își dorește ca medicii să facă „experimente” pe el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net