A murit suspect, într-un bazin cu apă de 50 cm

Ultima actualizare:

    Medicii legiști vor spune din ce pricină a murit femeia în bazinul cu apă
Medicii legiști vor spune din ce pricină a murit femeia în bazinul cu apă

Corpul unei femei de 62 de ani a fost găsit plutind într-un bazin cu apă din curtea casei. Bărbatul spuen că nu a anunțat dispariția femeii pentru că a crezut-o plecată la copii.

O femeie de 62 de ani, din Davideşti, judeţul Vaslui, a fost găsită moartă într-un bazin cu apă de jumătate de metru adâncime, scrie Mediafax.

Poliţiştii au început, ieri, o anchetă în cazul unei femei de 62 de ani al cărei corp a fost găsit plutind într-un bazin cu apă din propria locuinţă, folosit pentru stropirea culturilor din grădină.

Trupul femeii a fost descoperit chiar de către soţul femeii, care le-a spus anchetatorilor că şi-a văzut soţia ultima dată în viaţă în cursul după-amiezii de duminică.

El a precizat că se afla în grajdul animalelor, iar soţia sa uda grădina cu apă din bazinul betonat, adânc de un metru şi umplut pe jumătate.

Bărbatul a spus că nu a intrat în panică duminică pentru că i-ar fi dispărut soţia, crezând că a plecat la unul din copii, care locuieşte tot în sat.

Abia ieri, când a mers să scoată apă din bazin, a dat peste trupul femeii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net