N-ai plecat în concediu? Hai la o bălăceală!

Ultima actualizare:
Bătălia pentru taloane  a început de astăzi
Bătălia pentru taloane a început de astăzi

Nu ai avut timp să dai o fugă pe Litoral? Mergi la Water Park gratis! Click! pune la bătaie în fiecare zi câte cinci taloane pentru două persoane. Pentru a te bălăci fără să plăteşti nimic, trimite un SMS la 1399 cu cuvântul “distracţie”, iar în urma extragerii poţi câştiga o zi de neuitat la parcul acvatic.

Poţi să faci plajă pe şezlong, să te bălăceşti în bazin, să te relaxezi la terasă, sau să încerci toboganele cu apă. Aproape tot ce înseamnă distracţie la mare găseşti la parcul acvatic de la periferia Capitalei, în Otopeni. Şi unde mai pui că poţi să le ai pe toate fără să scoţi un leu din buzunar.

Totul este să trimiţi un SMS cu cuvântul "distracţie" la numărul 1399, între orele 7.00-17.00, valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote.

Costă 0,3 euro plus TVA. În fiecare zi au loc extrageri, în urma cărora cinci cititori fideli primesc câte o invitaţie dublă, pe care o pot folosi în orice zi a săptămânii, până pe 31 august.

Super-concursul estival începe de vineri şi ţine până pe 25 august. Aşa că start la mesaje! Cu cât trimiţi mai multe SMS-uri cu atât ai mai multe şanse să te distrezi la Water Park.

Aici te aşteaptă şase tobogane spectaculoase. Splash Crash sau toboganul-pâlnie este vedeta parcului de distracţii. În el ai parte de cel mai înfricoşător traseu!

Aluneci printr-un tub închis, ajungi într-o pâlnie din care cazi în piscina adâncă de 2 m. Acest tobogan reprezintă una dintre cele mai iubite „jucării" din renumitele parcuri acvatice de peste hotare.

În toboganele Kamikaze viteza de alunecare este ameţitoare. Pe toboganul Twister coborârea se face doar cu un colac special, iar pe Racer-Grad se pot da şi copiii, unde pot face întrecere.

Super Ride este perfect pentru gaşcă. Te poţi da împreună cu alţi doi prieteni în acelaşi timp. Startul îl primeşti din vârful Muntelui Toboganelor. Turbo Slide este o altă atracţie care îţi oferă adrenalină pură. În plus, Water Park Otopeni are numeroase locuri de joacă pentru prichindei, un restaurant unde poţi mânca bine şi ieftin, dar şi personal calificat şi ospitalier. Baftă! Ne vedem la Water Park.


    Bătălia pentru taloane  a început de astăzi
Bătălia pentru taloane a început de astăzi
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net