N-ai voie cu fustă scurtă în prefectură, n-ai voie cu trotineta în zona pietonală

Ultima actualizare:

    Târgu Jiu. “E o aberaţie”,  acuză femeia  care n-a fost  lăsată în sediul  Prefecturii
Târgu Jiu. “E o aberaţie”, acuză femeia care n-a fost lăsată în sediul Prefecturii

Pretenţii absurde la Prefectura Gorj! Unei femei din Târgu Jiu, stabilită în Italia, nu i s-a permis accesul în Palatul Administrativ, pe motiv că avea fusta prea scurtă.

Episodul incredibil s-a petrecut luni dimineaţă, după intrarea în vigoare a unui regulament introdus de prefectură. Femeia a făcut ochii mari: „Nu e decentă fusta? Îmi pare rău, dar eu nu am mai lungă. E biserică aici?“. Revoltată, gorjeanca a izbucnit: „E o aberaţie. Să nu poţi intra în Prefectură din acest motiv, în condiţiile în care judeţul este într-o stare deplorabilă… Aşa ceva nu am întâlnit niciunde în Europa”.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, fost purtător de cuvânt al PSD Gorj, stabilise reguli de acces în instituţie pentru jurnalişti şi cetăţeni.  Sorin Arjoca, subprefectul Gorjului, susţine însă că serviciul de pază nu a înţeles prea bine regulamentul: „A fost o neînţelegere. Mă surprinde şi o să iau măsuri. Minijupa este o fustă decentă“. 

simeon stalpnicul png

Autorităţile locale calcă în străchini şi la Timişoara. O hotărâre a Consiliului Local interzice trotinetele, bicicletele şi rolele în zona pietonală. “E incredibil! Legislaţia prevede că rolele, trotinetele şi skateboard-urile sunt asimilate pietonilor. Adică le este permis să meargă peste tot pe unde merg pietonii. O hotărâre locală nu poate să fie contrară unei legi adoptate de Parlament”, atenţionează cei de la OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România). 


    Timişoara. Protest inedit la adresa  Consiliului Local
Timişoara. Protest inedit la adresa Consiliului Local
image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net