N-au gaze, dar au mese de ping-pong la 6.000 € bucata

Ultima actualizare:

    Primarul Petre Nicolae, zis  “Tembi”, alături de Nicolae  Bădălău, liderul PSD Giurgiufoto: Facebook / Petre Nicolae
Primarul Petre Nicolae, zis “Tembi”, alături de Nicolae Bădălău, liderul PSD Giurgiufoto: Facebook / Petre Nicolae

Primar care-şi bate joc de săteni! La 20 de kilometri de Bucureşti se află comuna Ulmi (Giurgiu), condusă de Petre Nicolae (PSD), aflat la cel de-al doilea mandat. Deşi comuna n-are nici gaze, nici canalizare, edilul a cumpărat o masă de ping-pong, amplasată în parc, cu 6.000 de euro, sau ghirlande pentru pomul de Crăciun, în valoare de peste 150.000 de lei.

Petre Nicolae (PSD) se află la al doilea mandat în fruntea comunei Ulmi. Edilul a cheltuit, în ultimii doi ani şi jumătate, sume importante prin metoda „cumpărărilor directe”, prin care primăriile ocolesc licitaţiile publice. În comuna Ulmi au fost realizate peste 330 de astfel de achiziţii, majoritatea banilor mergând către trei - patru firme.

Nu doar masa de ping-pong, cumpărată pe 1 noiembrie 2017 cu 6.000 de euro, ridică semne de întrebare în rândul locuitorilor, ci şi alte trei mese cu aceeaşi destinaţie. Pentru două dintre ele s-au plătit câte 14.000 de lei, iar pentru cea de-a treia - 21.000 de lei. Pe piaţă, o astfel de masă de ping-pong, din fibră de sticlă, cu cadru de oţel, se vinde cu 400 de euro (aproximativ 1.900 de lei). 

Mesele de ping-pong  din parcul comunei  au fost cumpărate  cu sume neverosimile
Mesele de ping-pong din parcul comunei au fost cumpărate cu sume neverosimile

Mesele de tenis au fost cumpărate de la SC Altantic ABB Goldmed, cu sediul în Potcoava (Olt), o firmă înfiinţată în 2016, care a totalizat 21 de contracte cu primăria, deşi nu figurează în documentele ANAF ca având vreun angajat! Firma a încasat în perioada 2017-2019 aproximativ 350.000 de lei de la primăria Ulmi, conform datelor furnizate de Confidas.ro. Pe lângă mesele de ping-pong, administraţia locală a cumpărat şi ghirlande pentru pomul de Crăciun (30.000 de lei), indicatoare rutiere (39.000 de lei), mobilier urban (25.000 de lei) şi altele. 

Oamenii din comună spun că Petre Nicolae e un apropiat al preşedintelui PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău. De altfel, Nicolae, zis şi „Tembi”, a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte al PSD Giurgiu. În Ulmi, o comună cu peste 8.000 de locuitori, lumea tace şi îl critică doar pe la colţuri, deoarece îi este teamă de edil. „Are oamenii lui şi cu ăştia ne terorizează dacă spunem ceva rău despre el”, dezvăluie un localnic pentru adevarul.ro. „Stăm la 15 minute de Bucureşti şi trăim ca în Evul Mediu. Toate satele din jur au gaze, doar noi am rămas aşa, fiindcă nu vrea primarul”, spune un alt localnic. Edilul Petre Nicolae a refuzat să discute cu adevarul.ro, apoi a închis telefonul şi n-a mai răspuns. 

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net