Ne-am bronzat mai bine ca-n miez de vară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Românii au profitat de vremea frumoasă şi au ieşit la plajă de 1 Mai. Fete una şi una, cu nurii la vedere, s-au bronzat pe unde au apucat. Cine nu a ajuns la mare, a luat cu asalt ştrandurile, piscinele şi parcurile. Şi-au întins prosopul sau cearşaful şi s-au dezbrăcat în văzul tuturor.

Ziua de 1 Mai i-a scos din casă pe români. Puhoi de oameni a luat cu asalt pădurile, unde s-au încins grătarele. Micii au sfârâit toată ziua la jar, iar berea a curs „gârlă" în pahare.

Riana Winks, 28 de ani, s-a bronzat gratis în Parcul Moghioroş

simeon stalpnicul png

Petrecăreţii au băut şi au mâncat pe săturate, astfel că abia după apusul soarelui s-au îndurat să plece spre case. Fetele, care ţin la siluetă, au preferat să petreacă altfel Ziua Muncii: la plajă. Cu sânii dezgoliţi şi cu un slip minuscul au făcut paradă pe Litoral, la ştrand, dar şi în parcurile din Capitală.

„E prima zi de plajă pentru mine. Mă simt nemaipomenit, am aşteptat-o un an întreg. Vreau să mă bronzez peste tot, aşa că nu am de gând să port sutien", ne-a spus Denisa, care a câştigat locul trei la concursul „Click! Model 2011-Fata de la Pagina 3".

Georgiana Radu, 20 de ani, a petrecut întreaga zi la Ştrandul Dâmboviţa, din Capitală, unde intrarea este 15 lei

simeon stalpnicul png

Ea a petrecut 1 Mai pe plaja din Mamaia. Georgiana a atras toate privirile pe Ştrandul Dâmboviţa, singurul deschis deocamdată în Bucureşti. Pentru a avea un bronz perfect, a renunţat şi ea la sutien.

Tot cu nurii la vedere a stat la soare şi Riana Winks. Frumoasa blondină nu s-a sfiit să se dezbrace în Parcul Moghioroş, unde şi-a întins cearşaful pe iarbă. Ieri, temperaturile au fost extrem de generoase, la soare fiind înregistrate chiar şi 32 de grade Celsius, cu 10 grade mai mult decât media normală a lunii mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net