Neamț: Un TIR a intrat într-o locuință, în urma unui accident cu un autoturism. O fată de 16 ani a fost prinsă sub dărâmături

Ultima actualizare:

    În urma unui accident, un TIR a intrat într-o locuințăFoto: News.ro
În urma unui accident, un TIR a intrat într-o locuințăFoto: News.ro

O adolescentă de 16 ani a fost la un pas de moarte după ce a fost prinsă sub dărâmăturile locuinței în care se afla și care fusese distrusă de un autotren. Din fericire, fata a fost scoasă la timp de părinții ei și dusă la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Azi dimineață, în urma unui accident rutier dintre un  autoturism și un TIR, pe țoseaua care traversează localitatea Bălțătești, autotrenul s-a înfipt într-o locuință de pe marginea drumului și a distrus-o. Sub dărâmături a fost prinsă o fată de 16 ani. De asemenea, au mai fost răniţi conducătorul TIR-ului şi al autoturismului implicat în accidentul rutier, anunță news.ro.

La fața locului au ajuns imediat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD şi două echipaje cu ambulanţe de la SAJ  Târgu Neamţ.

Șoferul de TIR rămăsese încarcerat și a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, conştient. Acesta a fost preluat de un echipaj de la SAJ şi transportat la spital. Tânăra, care fusese scoasă de sub dărâmături de părinţii săi, până la ajungerea forţelor de intervenţie, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, după care a fost transportată la CPU Târgu Neamţ. De asemenea, conducătorul autoturismului a fost scos de către participanţii la trafic până la sosirea forţelor de intervenţie, el fiind dus la spital de echipajul ambulanţei. 

Citește și: 

Urmărire periculoasă! Un bărbat fără permis a intrat cu mașina într-o casă și un copac, cu poliția pe urme

VIDEO A intrat cu maşina în casă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net