Neculai Onțanu, încă două dosare de corupție

Ultima actualizare:

    Neculai Onțanu se află în arest preventiv din 23 martie
Neculai Onțanu se află în arest preventiv din 23 martie

Neculai Onțanu se pregătea să fie primar în al cincilea mandat la sectorul 2 din capitală. Procurorii DNA l-au ”băgat” în arestul preventiv în 25 martie, iar acum i-au mai întocmit două dosare de corupție.

După ce a fost trimis în judecată pentru corupție, procurorii DNA îi pregătesc lui Neculai Onțanu, fost primar la Sectorul 2 din Capitală, două noi dosare, potrivit romaniatv.net. Procurorii spun că Onţanu ar fi dat ilegal avize pentru construcția mai multor clădiri.

La Tribunalul Bucureşti există două cereri ale procurorilor DNA pentru reînceperea urmăririi penale pe numele lui Neculai Onţanu. Una dintre ele a fost admisă de judecătorii Tribunalului Bucureşti, astfel că Neculai Onţanu s-a ales cu un nou dosar penal. Marţi, 21 iunie, magistraţii vor da o decizie şi în privinţa celei de-a doua cereri a procurorilor, scrie romaniatv.net.

Neculai Onţanu se află în arest preventiv din 25 martie, fiind acuzat de procurorii anticorupţie că ar fi primit mită un teren de 1.500 de metri pătraţi.

Secretarul general al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), Neculai Onțanu, a fost desemnat să asigure interimatul funcției de președinte al UNPR, la 3 martie 2016,ca urmare a demisiei lui Gabriel Oprea. Trei săptămâni mai târziu a fost și el arestat și a demisionat din funcție și din partid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net