Neglijenţa autorităţilor din Sighetul Marmaţiei pune în pericol viaţa cetăţenilor

Ultima actualizare:

    foto: Sighet 247
foto: Sighet 247

Indiferenţa autorităţilor pune în pericol viaţa cetăţenilor O fetiţă de numai cinci ani şi tatăl ei au simţit acest lucru pe pielea lor când au căzut de pe puntea suspendată peste râul Iza din Sighetu Marmaţiei, Maramureş.

Duminică sera, în jurul orei 19.00, mai multe familii se aflau la primbare în “Grădina Morii” din Sighetul Marmaţiei. La momentul accidentului pe puntea suspendată peste râul Iza se aflau o familie cu un copil de doi ani şi un tată cu fetiţa lui de cinci ani. În timpul traversării scândurile putrezite au cedat şi fetiţa de cinci ani împreună cu tatăl ei s-au prăbuşit în apele învolburate ale râului.  Fetiţa a fost salvată de un alt trecător care nu a ezitat să sară în apele râului umflat de precipitaţiile abundente din ultimile zile şi a reuşit să împiedice o tragedie.  În cădere fetiţa se distanţase de tatăl său şi ar fi putut fi tâtâtă în aval unde probabil s-ar fi înecat. Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spitalul municipal, mai ales că este în evidenţă pentru episoade de epilepsie.

Primăria condusă de Horia Scubli ignoră de prea multă vreme puntea suspendată de la “Grădina Morii” de peste râul Iza care a ajuns într-o stare deplorabilă autorităţile au fost sesizate de nenumărate ori. Traversarea punţii a devenit o aventură în condiţiile în care majoritatea traverselor de lemn sunt putrede, cablurile de susţinere sunt rupte sau sau deteriorate dar oamenii contină să-l folosească din necesitate.

Poliţia locală a asigurat zona iar câteva scânduri puterezite au fost înlocuite.


    Improvizaţii pe puntea de la Grădina Morii fotografii: Sighet 247
Improvizaţii pe puntea de la Grădina Morii fotografii: Sighet 247
image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net