Nelu Tătaru: „Propunem prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile”

Ultima actualizare:

    Ministrul Sănătăţii a precizat că mesajele autorităţilor au fost clare
Ministrul Sănătăţii a precizat că mesajele autorităţilor au fost clare

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a declarat că autoritățile or propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, în contextul pandemiei de coronavirus și a numărului mare de infectări zilnice.

Ministerul Sănătăţii va propune prelungirea stării de alertă, în contextul evoluţiei actuale a pandemiei, a anunţat, joi, la Piteşti, ministrul Nelu Tătaru, potrivit Agerpres. „După cum vedem şi evoluţia, suntem pe un platou. Propunerea Ministerului Sănătăţii este de prelungire a stării de alertă”, a declarat ministrul Sănătăţii într-o conferinţă de presă.

Nelu Tătaru va propune prelungirea stării de alertă: „Suntem pe platoul dințat al celei de-a doua faze”

Nelu Tătaru a precizat că propunerea va fi de prelungire a stării de alertă cu 30 de zile. Guvernul a aprobat pe 14 august, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe între teritoriul României, începând din data de 16 august. „Noi suntem într-un platou, într-un platou din ăla dinţat, să-i spunem, al celei de-a doua faze sau a doua cocoaşă din primul val. Este o lună grea luna septembrie, prin precauţiile pe care trebuie să le asumăm şi să le respectăm toţi. Am avut un 1 septembrie cu reluarea activităţii în restaurante, cu reluarea activităţilor în teatre şi cinematografe, cu reîntoarcerea populaţiei din concedii şi aglomerarea transportului în comun. Va urma 14 septembrie cu deschiderea şcolilor, iar, la fel, o supraaglomerare a transportului în comun, o lună de campanie electorală, alegeri pe 27. Sunt nişte reluări de activităţi pe care le-am preconizat în contextul respectării unor norme”, a precizat Nelu Tătaru, potrivit Agerpres.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net