Nemulțumit de nota de plată primită la restaurant, un sucevean a amenințat personalul cu un cuțit

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Câteva ore de consumat alcool într-un restaurant din Rădăuți i-au încețoșat privirea și mintea unui bărbat din localitate, încât a amenințat cu un cuțit personalul în momentul în care i-a fost adusă nota de plată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, un polițist aflat în local venindu-i de hac.

Consumatorul s-a ”supărat” când a primit nota de plată și a reacționat extrem de violent. Acesta a dat buzna în bucătăria restaurantului cu un cuțit în mână și a început să amenințe personalul. Din fericire, în local se afla și un polițist rutier aflat în timpul liber, care a intervenit și l-a pus pe fugă pe individ.

Agresorului, pe nume Ferrari Marius Husdup, în vârstă de 40 de ani, nu i-a convenit suma de pe nota de plată. În momentul în care a scos cuțitul și a început să amenințe personalul localului, a intervenit un polițist care se afla în restaurant, în timpul său liber. Omul legii i-a cerut bărbatului să se oprească, însă acesta a l-a amenințat și pe el, după care a părăsit în fugă restaurantul.

Urmărit și încătușat

Polițistul a plecat în urmărire, anunțându-și totodată colegii în ce direcție se îndreaptă fugarul. Alertați între timp, polițiștii și jandarmii l-au localizat pe urmărit pe o stradă laterală. Husdup a fost imobilizat și încătușat de polițiști și jandarmi în plină stradă.

”Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi, bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind identificat ulterior de către polițiști. Colegul nostru în vârstă de 37 de ani a dovedit prezenţă de spirit, dar şi devotament faţă de instituţie şi faţă de cetăţeni, motiv pentru care îl felicităm”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, pentru monitorulsv.ro.  

Ferrari Marius Husdup s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni de „amenințare” și a fost reținut. 

Citește și: 

Un bărbat și-a alergat soția cu un cuțit prin Botoșani și a înjunghiat doi trecători care au vrut să intervină

Iași. Un adolescent și-a ucis tatăl în legitimă apărare. I-a secționat artera femurală

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net