Nepoata președintelui Ugandei, găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara

Ultima actualizare:

    Mercy Kajuma Birungi a venit în România pentru studiifoto: Ziua de vest
Mercy Kajuma Birungi a venit în România pentru studiifoto: Ziua de vest

Descoperire șocantă, într-o cameră de cămin din Timișoara. Nepoata președintelui Ugandei a fost găsită fără suflare după ce iubitul său a alertat autoritățile din România. Mercy Kajuma Birungi (24 de ani) era studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, în anul întâi la masterat.

Nenorocirea s-a produs, cel mai probabil duminică, însă fata a fost găsită abia luni, când deja era prea târziu. Inițial tânăra l-ar fi sunat pe iubitul ei care se afla în Uganda și i-ar fi spus că se simte rău. Bărbatul a sunat la 112 și a solicitat un echipaj medical. Doar că medicii de pe ambulanță spun că li s-a dat adresa greșită, potrivit cotidianului Ziua de vest. Aceștia ar fi făcut însă cercetări și ar fi ajuns și la căminul studențesc, unde, ar fi consultat-o și i-ar fi spus să ia un tatament. Chiar directorul ambulanței private, a declarat pentru Antena 3 că echipajul a ajuns la cămin și chiar fata ar fi deschis ușa, spunând că nu știe de ce au fost chemați medicii. ”Pacienta a spus că nu știe de ce ar fi sunat cineva la 112 pentru că ea se simte bine, ar fi avut febră de 3 zile dar nu și-a luat niciodată temperatura pentru că nu are termometru. Noi avem consultul medical și foaia de consult medical semnată de pacientă”, a declarat Vasile Raț, directorul ambulanței private pentru Antena 3.

A doua zi, iubitul fetei a alertat din nou autoritățile din România pentru că nu a mai putut să ia legătura cu tânăra. Atunci ambulanța a mers însoțită de un echipaj de la ISU care a spart ușa camerei în care era cazată nepoata președintelui Ugandei și au găsit-o moartă.

Cazul este în atenția autorităților în mod special, Mercy Kajuma Birungi fiind nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, mama sa fiind chiar sora soției demnitarului.

Până acum nu se cunoaște cauza decesului fetei, însă poliția din Timișoara a transmis că în acest moment este deschis un dosar penal, in rem, pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală din Timișoara. Medicii legiști vor stabili, în urma autopsiei, care este cauza decesului tinerei de 24 de ani. Până atunci, apropiați și colegi ai fetei vor fi audiați de anchetatori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net