Nervi de poliţist! Și-a bătut soția și a dat foc la apartament

Ultima actualizare:

    Locotenent colonelul Alin Marin şi-a incendiat locuinţa după ce s-a certat cu nevastaFoto: sursata.ro
Locotenent colonelul Alin Marin şi-a incendiat locuinţa după ce s-a certat cu nevastaFoto: sursata.ro

Situaţie şocantă joi seară la Piteşti. Un poliţist din Piteşti, în vârstă de 36 de ani, s-a certat cu soţia, a bătut-o şi a incendiat apartamentul în care locuieşte. Femeia speriată a ieşit în faţa blocului şi a chemat ajutoare. Două persoane, inclusiv un poliţist, au fost împuşcate de bărbatul băut şi au ajuns la spital.

Ceea ce părea un incendiu obişnuit a degenerat joi seară, la Piteşti, într-un scandal monstruos, cu împuşcături, în urma căruia doi oameni au fost răniţi. Autorul: un poliţist! După o ceartă cu soţia - pe care a şi lovit-o - locotenent colonelul Alin Marin, ofiţer al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI), a dat foc apartamentului în care locuia cu chirie şi a plecat. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 22 de vecinii care au simţit fum în scară blocului. Între timp însă, individul s-a întors şi, furios, a început să îi ameninţe pe toţi cu un pistol pe care-l avea în haină. Bărbatul a tras la întâmplare 9 focuri de armă. “Eram pe scară”, povesteşte o vecină. “Ştiam că el deţine două arme: una cu bile, una cu gaze. S-a deschis la geacă, a scos pistolul şi a început să tragă. A strigat «Vă aranjez acum pe toţi».” Soţia nu mai era acasă. Luase cei doi copii, pe care îi are dintr-o căsătorie anterioară, şi plecase să îi ducă la mama ei. Apoi, a ajuns la spital cu o hemoragie la ochi, probabil în urma bătăii încasate.

Poliţistul a rănit două persoane până să fie oprit de un jandarm. Martorii spun că  fără intervenţia inspirată a acestui jandarm incidentul se putea transforma într-un masacru. Agresorul, care era beat, începuse să tragă cu pistolul personal înspre zecile de persoane ce erau acolo, pompieri, poliţişti şi vecini. Un poliţist şi proprietara apartamentului în care stătea ofiţerul DIPI fuseseră deja răniţi. Jandarmul Marius Dumitru (43 de ani) a avut o reacţie extrem de rapidă: s-a repezit asupra ofiţerului DIPI, punându-şi viaţa în pericol, i-a smuls pistolul din mână şi l-a pus la pământ, relatează adevarul.ro.


    Marius Dumitru
Marius Dumitru

La spital au ajuns trei victime: un ofiţer al secţiei 1 Poliţie Piteşti, proprietara apartamentului, o femeie de 63 de ani şi agresorul. Comisarul Adrian Dumitraşcu are o rană la cap adâncă de trei centimetri, dar medicii spun că bărbatul e stabil. Agresorul avea o rană la mână, dar nu a avut nevoie de internare, aşa că a ajuns în arest, acolo unde-şi va petrece următoarele 30 de zile. E acuzat de tentativă de omor şi distrugere. O mare parte din bunurile aflate în apartamentul incendiat de el s-au făcut scrum. Anchetatorii au stabilit că arma cu care a tras nu este cea din dotare, ci un pistol Walter de 9 mm, care aparţinea bărbatului şi pentru care are permis. Cel mai probabil, procurorii vor cere şi o expertiză psihiatrică a suspectului. Socrul bărbatului a povestit că acesta “se apucase de băutură şi făcea ca toate alea când se îmbăta”. Locotenent-colonelul e la a doua căsătorie, iar prima nevasta, cu care are doi copii, ar fi divorţat tocmai din cauza bătăilor pe care le primea. Se pare că şi cea de-a doua soţie, ofiţer în Armata română, avea parte de acelaşi tratament violent.


    Comisarul Adrian Dumitraşcu a fost rănit la cap de colegul săuFoto: sursata.ro
Comisarul Adrian Dumitraşcu a fost rănit la cap de colegul săuFoto: sursata.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net