Nici câinii n-au mirosit oasele poliţistului

Ultima actualizare:

    Corpul tranșat al fostului poliţist local a fost descoperit în curtea caseiFoto: Obiecti Vocea Brailei
Corpul tranșat al fostului poliţist local a fost descoperit în curtea caseiFoto: Obiecti Vocea Brailei

Un an şi 10 luni s-a crezut că poliţistul local Mihalache Lupu (54 ani) din satul Lanurile, judeţul Brăila, plecase din ţară, în Germania, aşa cum povestea soţia lui Mariana. Sâmbătă însă nişte rude au făcut descoperirea macabră: bucăţi din cadavrul bărbatului, răspândite prin gospodăria sa. Acum ies la iveală detalii bizare din timpul anchetei desfăşurate la începutul anului 2017.

În februarie 2017, una dintre surorile brăileanului sesiza poliţia că Meluţă, cum i se spunea bărbatului, a dispărut de acasă şi ea bănuieşte că a fost omorât chiar de nevasta lui, Mariana, precizează adevarul.ro. Totuşi, deşi au demarat şi atunci o anchetă, prilej cu care au fost îndeplinite, cel puţin scriptic, mai multe proceduri, criminaliştii n-au găsit nimic, cu toate că trupul, din câte spun legiştii, se afla acolo, ascuns destul de superficial în câteva locuri. Spre exemplu, capul era pitit în pod, printre nişte piei de oaie, iar picioarele erau în grajd, învelite în plapumă, sub un strat de gunoi de nici 20 de centimetri. Bucăţile de trup au fost găsite de-abia la un an şi jumătate de la dispariţia brăileanului.

Câini de urmă special antrenaţi pentru astfel de situaţii nu au descoperit cadavrul
Câini de urmă special antrenaţi pentru astfel de situaţii nu au descoperit cadavrul

Mariana Lupu a fost arestată luni
Mariana Lupu a fost arestată luni

Mariana Lupu (34 ani) a fost audiată şi în 2017 cu privire la dispariţia soţului ei, însă ea a susţinut cu tărie că Meluţă a părăsit-o, în decembrie 2016, şi a plecat la muncă în Germania. Femeia a fost testată şi cu detectorul de minciuni, la acea vreme, însă, cu totul bizar, ea a trecut testul fără probleme, spune adevarul.ro. Un element la fel de ciudat este acela că la locuinţa din satul brăilean Lanurile  au fost folosiţi, la investigaţiile din 2017, câini de urmă special antrenaţi pentru astfel de situaţii. Aceştia însă nu au descoperit cadavrul, deşi probele actuale arată că el era acolo, tranşat, împrăştiat peste tot prin gospodărie. Acest aspect pare să susţină afirmaţiile Marianei Lupu cum că nu ea l-a omorât pe Meluţă şi că, de fapt, crima ar fi mult mai recentă decât se crede, adică ulterioară primei anchete. Luni seară, în urma indiciilor descoperite de procurori (mai ales faptul că actele, hainele şi telefonul mobil ale bărbatului au fost găsite ascunse în WC), judecătorii de la Tribunalul Brăila au arestat-o preventiv pe Mariana Lupu, însă aceasta continuă să declare că nu şi-a ucis soţul şi că habar nu are cum a ajuns cadavrul în locuinţă.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net