Nicolae Hurduc este noul ministru al cercetării. Îi plac costumele de Halloween

Ultima actualizare:

    Nicolae Hurduc este noul ministru al cercetării. Îi plac costumele de HalloweenFOTO: Facebook
Nicolae Hurduc este noul ministru al cercetării. Îi plac costumele de HalloweenFOTO: Facebook

Este simpatic noul ministrul al cercetării, Nicolae Hurduc. Este convins că oamenii vin din viitor și îi plac costumele de Halloween. Se pozează când cu pălărie de vrăjitor, când cu cușma lui Vlad Țepeș.

Nu rezistă demnitarii de la Ministerul Cercetării. Avem un nou ministru la cercetare, după ce Nicolae Burnete și-a dat demisia după opt luni de mandat. Următorul demnitar pe acest fotoliu este Nicolae Hurduc (62 de ani), inginer chimist. A semnat deja jurământul la Palatul Cotroceni și spune că știe ce are de făcut.

Nicolae Hurduc s-a născut pe 28 mai 1956. Este inginer chimist şi a absolvit în 1980 Institutul Politehnic din Iaşi, profil Tehnologia Compuşilor Macromoleculari. Hurduc a urcat toate treptele ierarhice academice, până la funcţia de Decan al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iaşi.

Lui Nicolae Hurduc îi plac costumele de Halloween

Nicolae Hurduc a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Ministrul cercetării, Nicolae Hurduc, se pozează când cu pălărie de vrăjitor, când cu cușma lui Vlad Țepeș
Ministrul cercetării, Nicolae Hurduc, se pozează când cu pălărie de vrăjitor, când cu cușma lui Vlad Țepeș

Opiniile despre originea omului ale decanului Facultății de Inginerie și Protecția Mediului din cadrul Universității „Gheorghe Asachi” din Iași nu puteau să treacă neremarcate.

Într-o poză, Hurduc apare purtând o pălărie de vrăjitor din Oz, la o petrecere de Halloween. Într-o altă ipostază, candidatul etalează un look oriental, o combinație între un turban de pașă și cușma placată cu perle a lui Vlad Țepeș.

Nicolae Hurduc crede că oamenii vin din viitor

„Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie”, a declarat Nicolae Huduc într-un interviu pentru ziaruldeiasi.ro.

Ce promite Nicolae Hurduc

„Eu cunosc problemele din sistem și nu voi încerca decât să muncesc pe această zonă. Repet, știu despre ce este vorba și voi încerca să-i conving pe factorii decizionali să aloce un buget mai mare cercetării din România. Sper să și reușesc. Știu că nu va fi ușor, dar eu voi face totul pentru ca subfinanțarea acestui domeniu din ultimul timp să numai fie la fel” , a declarat proaspătul demnitar, citat de digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net