Nicuşor Constantinescu suspectat că a falsificat semnătura unui medic pentru a rămâne în SUA

Ultima actualizare:

    Preşedintele CJ Constanţa este acuzat că a minţit instanţa pentru a scăpa de puşcărie
Preşedintele CJ Constanţa este acuzat că a minţit instanţa pentru a scăpa de puşcărie

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Contantinescu, este acuzat că a falsificat semnătura unui medic, pentru a rămâne în SUA, relatează Realitatea TV. Scrisoarea medicală trimisă de Nicuşor Constantinescu în scopul justificării şederii în SUA este suspectă de fals, arată Tribunalul Bucureşti

"Se impune a se sublinia şi faptul că semnătura medicului diferă izbitor faţă de semnătură existentă pe alte înscrisuri, ce se află la dosarul cauzei şi care emană de la acelaşi medic", susţine instanţa în motivarea anunţului privind falsul.

"Există serioase îndoieli atât cu privire la autenticitatea unui astfel de înscris, cât şi la veridicitatea afirmaţiilor din cuprinsul acestuia. O astfel de scrisoare medicală reprezintă, în opinia judecătorului, un înscris ce a fost făcut pro causa, în condiţiile în care la data de ….2014, s-a înregistrat la dosarul cauzei sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie cu privire la propunerea de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, iar la dosarul cauzei nu există alte înscrisuri care să ateste starea de sănătate a inculpatului de la sfârşitul lunii …2014 şi până în prezent. Menţiunile din înscrisul de mai sus nu par credibile şi în contextul în care normele de deontologie profesională impun oricărui medic să consemneze ceea ce constată prin propriile simţuri", se mai arată în documentul de motivare, citat de corespondentul Realitatea TV. .

Mai mult, judecătorul observă că NIcuşor Constantinescu poate fi îngrijit în reţeaua se sănătate publică din România. 

"Fără a nega gravitatea bolii de care suferă inculpatul, aspect atestat de înscrisuri medicale, totuşi judecătorul remarcă că aceasta nu se reflectă asupra individualizării măsurii preventive, inculpatul având de altfel posibilitatea de a primi îngrijiri inclusiv în reţeaua publică de sănătate, sub pază, dacă situaţia o va impune, potrivit dispoziţiilor art. 240 C.p.p", este concluzia instanţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net