Nicușor Dan a anunțat că își dă demisia de la președinția USR

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicuşor Dan a anunţat că îşi va da demisia de la conducerea USR, după o şedinţă agitată în care gruparea a discutat referendumul pentru redefinirea familiei. Liderii Uniunii Salvați România au votat miercuri, 31 mai, pentru poziţionarea împotriva acestui referedum, lucru care l-a nemulţumit pe Dan.

Surse din partidul USR au declarat pentru News.ro că Nicușor Dan a părăsit ședință și a anunțat că va demisiona în momentul în care liderii grupării politice au votat împotriva revizuirii Constituției. 

Şedinta a fost una agitată, iar votul strâns. În timpul întâlnirii, s-au spus cuvinte grele şi s-a lăsat cu scandal. Nicuşor Dan a plecat nervos din şedinţă, spunând că îşi dă demisia de la conducerea partidului. Liderii USR speră însă că peste noapte, Dan se va calma şi va reveni asupra deciziei, susţin surse din partid. 

Nicușor Dan a făcut o singură declarație după ședință, dar nu a menționat subiectul demisiei. "Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad", a scris el pe pagina sa de Facebook, făcând referire la decizia partidului de a se poziţiona împotriva referendumului. 

Nicuşor Dan a fost criticat recent de Cristian Ghinea pentru lipsa unei poziţii clare a USR pe tema modificării Constituţiei în sensul redefinirii familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net