Ninge abundent la munte! Drumarii au scos utilajele. S-au aruncat 14 tone de sare

Ultima actualizare:

    Iarna nu se lasă dusă nici la început de mai
Iarna nu se lasă dusă nici la început de mai

Ninge abundent la munte, iar zăpada a acoperit drumuri importante din Vrancea, Covasna și Harghita, a anunțat Direcția Regională Drumuri și Poduri Brașov.

Încă un episod de iarnă în centrul țării. Ninge abundent în nord-estul județului Covasna, pe DN11, zona Pasul Oituz și DN2D, la limita cu județul Vrancea, anunță reprezentanții DRDP Brașov. De asemenea, s-a depus un strat nou de zăpadă în mai multe zone din județul Harghita, mai ales în zonele înalte din nordul județului. "Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov acționează cu utilaje de deszăpezire pe toate sectoarele de drum afectate. Vă rugăm să nu circulați în aceste zone dacă ați apucat să vă schimbați cauciucurile de iarnă și să adaptați viteza la condițiile de drum!", transmit reprezentanții DRDP pe pagina de Facebook. 


    Anunțul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov Sursa foto: Facebook
Anunțul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov Sursa foto: Facebook

În cursul nopţii de marți spre miercuri s-a intervenit cu patru utilaje care au răspândit 14 tone de sare, respectiv opt tone sare pe DN13B în judeţul Harghita şi șase tone sare pe DN11 şi DN2D în judeţul Covasna.  Reprezentanţii DRDP precizează, totodată că pe DN13B, între km 10+000-32+000 Praid- Borzont din judeţul Harghita, carosabilul este acoperit cu zăpada frământată de 1-2 cm, în timp ce pe celelalte drumuri din regiune se circulă pe carosabil ud, scrie Digi24.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net