Anchetatorii au găsit o nouă pistă de investigații în cazul morții suspecte a Andradei Puțina (21 de ani), studentă la medicină. Polițiștii au descoperit că în noaptea tragediei, fata tocmai venise din club și i s-a găsit un procent de alcoolemie ridicat în sânge.


Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă (30 iunie spre 1 iulie), după ce Andrada ar fi petrecut în club împreună cu iubitul ei. După ce presa locală ar fi scris despre studentă că în noaptea decesului, ar fi avut o alcoolemie de 1,3 la mie în sânge, procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care se ocupă de acest caz, a venit cu ipoteza că tânăra ar fi fost de fapt, victima unui accident, precizează Observator.tv.

Procurorul susține că fata ar fi alunecat de pe pervzul ferestei apartamentului unde locuia cu chirie. În acest sens, criminaliștii au efectuat cercetări la locul tragediei, realizând o reconstituire a morții Andradei. Au adus un manechin special confecționat, având aceaași greutate și aceeași înălțime cu ale studentei decedate. Misterul în cazul acestei ipoteze constă în faptul că tânăra ar fi căzut foarte aproape de peretele blocului, informează sursa citată.

andrada.jpg

andrada putina
Studenta ar fi avut 1,3 la mie alcoolemie în sânge în noaptea tragediei
Foto: Facebook

„Se fac măsurători și verificări la locul evenimentului întrucât datele strânse până acum conduc spre concluzia că tânăra ar fi căzut”, a precizat Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Andrada Puțina studia medicină dentară și locuia cu chirie în blocul Cicero din Oradea. În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, ea a căzut de la etajul 4 și, cu toate că un echipaj SMURD a sosit la timp la fața locului, tânăra nu a mai putut fi salvată.

bioportal.ro%20

 
 
Loading...