Noi detalii şocante legate de crima pasională de la Timişoara. “Îi trimitea mesaje că-l va omorî”

Ultima actualizare:

    Dan Ardelean şi iubita sa în vârstă de 18 ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Zakynthos (Grecia)Foto: Facebook
Dan Ardelean şi iubita sa în vârstă de 18 ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Zakynthos (Grecia)Foto: Facebook

Multe secrete în povestea de dragoste încheiată tragic! Dan Ardelean (48 de ani) a fost ucis pe 7 noiembrie de Cristina Răceanu, care făcuse o criză de gelozie. Prietenii omului de afaceri spun că fata de 18 ani îl ameninţase cu moartea. Mai mult, astă-vară, tânăra postase pe Facebook un desen cu două personaje îmbrăţişate, unul dintre ele cu un cuţit în mână!

Crima care a zguduit Timişoara, săptămâna trecută, continuă să facă valuri. Dan Ardelean, patronul spălătoriei auto “Niagara”, asasinat cu cinci lovituri de cuţit de iubita sa, ar fi trebuit să se teamă de Cristina Răceanu. Prietenii omului de afaceri susţin că omorul a fost premeditat de tânăra în vârstă de 18 ani.

"S-a dus la el cu rugămintea să facă duş"


    Cristina Răceanu, cu câteva luni înainte de comiterea crimeiFoto: Facebook
Cristina Răceanu, cu câteva luni înainte de comiterea crimeiFoto: Facebook

“În ultima perioadă, ea îi tot trimitea lui Dan mesaje că îl va omorî”, povesteşte un apropiat de-al victimei pentru adevarul.ro. “Lui nu-i trecea prin cap aşa ceva. Singura lui grijă era ca ea să nu se sinucidă. Atunci când venea fata, Dan ascundea cuţitele în baie, temându-se că ea se va sinucide. Prima oară l-a înjunghiat, din spate, direct în inimă. El a căzut pe burtă şi l-a mai înjunghiat de patru ori în spate. În ziua crimei, când ea a venit la el, era şi fratele lui Dan acasă. Între timp, fratele a plecat. Când a venit tipa, câinele a mârâit. Şi mama lui Dan stătea cu el, e bolnavă de Alzheimer. Dan se ocupa de ea. Cristina s-a dus la el cu rugămintea să facă duş, pe motiv că nu are apă acasă. Era despărţiţi deja”, a adăugat amicul lui Ardelean.


    Desenul postat astă-vară de tânăra de 18 aniFoto: Facebook
Desenul postat astă-vară de tânăra de 18 aniFoto: Facebook

Interesant este şi faptul că fata a postat, astă-vară, un desen în care apar două persoane îmbrăţişate, iar una dintre ele se pregăteşte să o înjunghie pe cealaltă. Fotografia este însoţită de mesajul: “Ai grijă, prietene, că prietenii nu-ţi sunt prieteni”.

“Îl acuza că are o relaţie cu fiica lui”

Dan Ardelean se plângea mereu prietenilor că avea probleme din cauza crizelor de gelozie ale Cristinei. El le spune apropiaţilor că fata avea probleme psihice foarte mari şi că se trezea în toiul nopţii, acuzându-l că are o relaţie cu fata lui, în vârstă de 22 de ani. „Îi cerea lui Dan să jure că nu se culcă cu fiică-sa. Era foarte haotică, îl acuza că are relaţii incestuaose. Pe această temă se certau tot timpul. Ea îl acuza de incest şi vă daţi seama că el turba”, îşi aminteşte unul dintre amicii omului de afaceri. De altfel, Cristina lansase această acuzaţie şi pe Facebook, în iunie, postare care a fost ulterior ştearsă.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net