Noi dezvăluiri șocante despre medicul Lucan! „A lovit o doctoriță cu pumnul în stomac”

Ultima actualizare:

    Mihai Lucan ar fi lovit o doctoră cu pumnul în stomac, aceasta prăbușindu-se peste un pacientFoto: arhivă personală
Mihai Lucan ar fi lovit o doctoră cu pumnul în stomac, aceasta prăbușindu-se peste un pacientFoto: arhivă personală

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a făcut noi dezvăluiri halucinante despre medicul Lucan, doctorul care l-a operat pe Alexandru Arșinel. Denunțătorul susține că Lucan și-a construit un adevărat „imperiu al fricii” în spitalul de transplant renal din Cluj. Ar fi lovit și o doctoră cu pumnul în stomac, în timp ce colegii râdeau.

Emanuel Ungureanu spune că Institutul pentru Urologie și Transplant Renal din Cluj este condus cu pumn de fier, la propriu, de către Lucan, în fața căruia toate asistentele și toți medicii tremură de frică. Denunțătorul lui Lucan a dezvăluit la Digi24, într-un interviu, cum chirurgul își le aplica tuturor colegilor corecții fizice umilitoare:

„Sunt medici care au luat pumni în stomac și ca să vedeți că trăim într-un imperiu al fricii și suntem conduși de un sistem al fricii, n-au făcut plângere niciodată! Știu o doamnă doctor care mi-a povestit că în clipa în care i-a dat un pumn în stomac, s-a prăbușit peste un pacient și medicii au râs! Bărbații din jur, în loc să se oripileze, să reacționeze că o femeie este lovită de față cu toți, au tăcut! Și când îi întrebi, spun: «Dar fiecare ne-am luat porția de pumni!»”, spune Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR explică omnipotența lui Mihai Lucan prin faptul că acesta a fost tolerat și susținut de alți medici de renume, i s-au permis aceste derapaje până la cele mai înalte niveluri ale statului și în acest fel, chirurgul a ajuns să se poarte ca un adevărat „Șef” față de pacienții care-i cad pe mână și față de colegi, pe care-i consideră inferiori:

„N-am văzut niciun profesor universitar din Cluj care să se dezică de acest Lucan sau de alți Lucani. Este o liniște foarte suspectă la vârful Universității de Medicină, pentru că oamenii ăștia sunt legați (...) Acești dumnezei medicali au fost crescuți de societatea noastră. I-ați văzut vreodată pe Irinel Popescu, Lucan, Lascăr sau alți dumnezei medicali ieșind să vorbească despre drepturile salariale ale colegilor lor, medici mai săraci? Sau despre dotările slabe din spital? Ei au stat acolo frumos pe burtă, cum se spune, venea bolnavul și intra în capcană: «Te doare? Tare? Da? Ce-ai pe acasă? Păi, am vaca, nu știu ce...Vinde-o! Și vino seara la privat!» Acolo se luau banii, era jecmănit și a doua zi, în spitalul de stat, în condiții insalubre, picurând apă din mansardă...", a declarat Emanuel Ungureanu.

"Eu vorbesc despre un sistem în care politicienii, deputați, senatori, șefi de parchete, generali din SRI au crescut aceste somități, le-au dat influență, putere, bani, pentru ca să-și rezolve problemele lor, ale neamurilor lor, ale prietenilor, amicilor, amantelor, într-un sistem piramidal (...) Cred că nu este nicio medalie pe care să n-o fi primit profesorul Lucan sau alții ca el de la statul român, de la toți președinții. Nu există nicio distincție a Bisericii Ortodoxe pe care s-o fi ratat. Nu există imagine cu un potent al vremii - că a fost Adrian Năstase, Emil Boc - toată lumea s-a închinat la aceste somități care intrau în lifturi - și intră și acum - cu un fel de vuiet care se auzea de la poartă: VINE DOM' PROFESOR! Şi se auzea: Șefu', şefu', şefu'...Şi toate asistentele, medicii se lipeau de perete, pacienţii înlemneau şi venea Maiestatea Sa, cu pălărie, cu un tricou pe spatele căruia scria Șefu' şi dacă mişca cineva începeau urlete, împărţea pumni...”, a mai adăugat deputatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net