Târgurile și talciocurile, închise încă de anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19, vor fi redeschise începând din 1 iulie.


Premierul Florin CÎţu a afirmat că Guvernul va relaxa săptămâna viitoare condiţiile pentru desfăşurarea târgurilor de la 1 iulie. „Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri şi ele se vor putea redeschide”, a adăugat şeful Executivului.

„Cred că săptămâna viitoare vom relaxa condiţiile pentru târguri. Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri, şi condiţiile vor fi relaxate de la 1 iulie. Se vor putea redeschide”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia când vor fi aprobate noile măsuri de relaxare pentru 1 iulie.

În urmă cu câteva zile, premierul sublinia că numărul mic al îmbolnăvirilor nu ar trebui să atragă și o relaxare a normelor de siguranță. El a tras un semnal de alarmă și a subliniat, din nou, necesitatea continuării campaniei de vaccinare într-un ritm susținut. 

„Trebuie să facem mai mult, pentru că pandemia nu a trecut. Avem cifre bune, am luat-o în faţa pandemiei, dar trebuie să nu ne culcăm pe o ureche pentru că această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare. Atunci putem spune că a trecut pandemia”, a afirmat Florin Cîțu.

 
 
Loading...